05 August 2011

BERITA BAIK! promosi VCO + COLLAGEN sempena bulan ramadhan

Assalamualaikum,

Apa khabar semua, harap semuanyaaa sihat dan makin bertenaga sempena bulan puasa yang mulia ni. kalau korang tanya apa  TIPS yaya kalau nak sentiasa bertenaga masa bulan puasa ni mestilah makan VCO! korang makan time sahur siyesss tak terasa lapar. sebab sebiji VCO tu dah mengadungi segala zat untuk badan kita.


kalau korang tak percaya, cubalah dulu. memang berkesan untuk bulan puasa ni. sempena bulan puasa ni yaya nak buat promosi la, sebabnyaaa ramai dok tanya tanyaaa bila nak buat promosi macam dulu yang RM 100 tuh..hehehe..okay! its the time.


kalau wanita-wanita kat luar sana amalkan 2 produk CATALYST yang gempak ni. INSYALLAH...bulan puasa bertenaga bulan syawal berseri-seri sebab makan collagen. memang akan rasa kelainan pada kulit. just see my face je laaaa...rasa lain macam

ini komen akak senior yaya. dia dulu roomate yaya. sekarang mengajar kat sabah..dah 2 tahun kot kteorang tak jumpe. bila tgok gambar yaya yang bawah ni dia komen cmni. kadang-kadang kita tak rasa perubahan sebab kita tak sedar, tapi kalau orang yang dah 2 tahun tak jumpa dah komen cmni mestilah sedar akan perubahan pada wajah yaya kan.




TIPS!

VCO + COLLAGEN =RM 100 SHJ~ FREE POSTAGE!!!

so kepada yang berminat boleh lah PM yaya di FB cik yaya. kepada yang belum ADD kalau nak ADD sila message dulu you are blogger, if not i will not accept you. sebab sekarang byk STALKER! semak jeeeee

promosi adalah sepanjang bulan RAMADHAN

3 comments:

  1. hi cik yaya..sy dapat Vco tuhh mekcaeehhh..

    ReplyDelete
  2. salam cik yaya sy datrima da..thnxx..

    boleh review kat sini..-->> http://diarydyana.blogspot.com/2011/08/assalamualaikum-hi-semua.html

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^