20 July 2011

setelah 22 tahun.

Assalamualaikum,

eh tuan blog ni hidup lagi ke?hahahaha dah nak dekat sebulan kot tak update. entah la macam banyak sangat keje. tapi sebenarnya tak de lah banyak mana pun. biasa-biasa je. hari ni aku nak story ngan korang. aku nak tunjuk betapa jakunya aku. duduk je area bentong tapi naik genting selepas 22 tahun. hahaha kesian-kesian.

alaaa nak kesian buat apa. bukan cerita sedih pun, aku pun tak tahu macam mana aku dapat kekuatan untuk main semua permainan kat genting tuh. memang gila la main flying coaster, space shots, roller coaster, cyclone dan spinning. memang ganas la semua permainan tuh. kalau korang nak rasa takde bontot try la main space shots. hahaha!














sekian  =)

3 comments:

  1. kak yaya! comel gilakkk..opss..dok area bentong ?sya triang,,ehehee

    ReplyDelete
  2. bestnye dapat naek genting! ((;

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^