10 July 2011

sebulan sekali update

Assalamualaikum,

rasa kaku pulak bila dah lama tak menaip. ini semua disebabkan terlalu banyak kerja yang masih tak settle. korang bayangkan terdapat satu perubahan yang besar dalam diri aku sekarang.


mulai 4 Julai - 26 Ogos aku kena bangun seawal 5.30 pagi untuk pergi ke sekolah. kesan dari bangun pagi tu sampaikan hari sabtu dan ahad pun aku tak leh tido lama-lama. paling lewat aku bangun pun pukul 7.35. ouhhh..sungguh tak sangka. aku nak try topap tidur lama pun tak boleh sebab mata memang dah set tak leh tido lama-lama. bagi aku, aku sendiri pun tak tahu tu pencapaian yang baik atau tak dalam hidup aku.



hari ini je aku tanpa rehat menyiapkan portfolio dan buku RPH. hhuhuhu sejak bangun pagi dalam kul 9 pagi hingga kul 4 petang aku macam orang gila menggunting..menampal. dok khusyuk buat keje. aku rasa aku dah kena sindrom tekun. iaitu tekun membuat kerja.



aku sebenarnya amat BENGGANG!!! sebab apa. minggu ni aku tak dating. McD ni time aku tak datinglah dia nak buat offer. BUY 1 free 1 double cheesee burgerr..PERRGHHH! aku memang bengganggg..kenapa time aku tak dating..kenapa!! mengapa!! kalau tak mesti leh jimat kan.



tengoklah muka saya bangun pukul 5.30 pagi. huhuh dah sembap je sekarang..mana yaya yang bersemangat dulu haaaa?


aku rasa dalam masa 2 bulan ni aku akan jadi gila. siyesss sebab aku sendiri pun tak tahu. korang doakan je lah aku hidup lagi dalam masa 2 bulan ni. hHAHAHAHAHAH...aku siyes rasa malas nak update pape mengenai diri aku dah. sebab aku terlampau busy. aku penat.

3 comments:

  1. jadi cikgu praktikal mmg busy sket :)

    ReplyDelete
  2. hahaha... tape.. tape.. ni bru lepas seminggu kan.. lama2 ok la tu.. 2 bln je praktikum ni.. sem dpn 3 bln lg parak.. pape pun.. take care.. jgn tensen2 sgt.. nti kje tak siap.. gud luck~ =)

    ReplyDelete
  3. cian die ... busy yer! rehat ler dulu!

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^