05 July 2011

praktikum 2 bulan pulak

Assalamualaikum,

dah lama tak membebel kat sini kan. mane ada masa dah. masa sangat terhad. aku dah kembali ke dunia praktikum yang penuh panca roba. penat wehhh..kalau siapa rasa nak jadi cekgu tu pikirlah 1001 kali. hahahaha tapi time jadi cikgu pelatih je penat. sebab kena buat kerja 10x ganda dari cikgu biasa.


PHEWWWWW tak baik merungut.


tapi itulah hakikatnya. dan aku rasa sedikit malang untuk semester ni sebab sekolah yang aku pergi ni PPM sangat bongkak dan sombong. ouhh kenapalah ade manusia seperti itu. kau dah la mengadung. memang muka anak kau masam mencuka la nanti.


TAKPE TAKE IT AS POSITIF.


mana-mana tempat bagi aku tak sama. ada PRO dan KONTRA. aku akan cuba membuat muka semanis habis.


kata-kata semangat untuk diri aku sendiri.
Hidayah, terimalah cabaran dan dugaan semester ini dengan tabah. buat yang terbaik, belajar benda yang baik. yang tak baik biarkan. hanya 2 bulan untuk semester ini. 2 bulan tu pelajarilah segala gelagat manusia yang kau takkan pernah jumpe di mana-mana,phewwwww..assalamuaalaikum, =)

5 comments:

  1. chaiyok!!!!!
    do da best among da best ekeke ayat biasa ahaa

    ReplyDelete
  2. sekolah before this tak malang ke kak yaya? hahaha

    ReplyDelete
  3. akak dh lepas...sekarang tengah internship sebulan..rph pun buat mcm cikgu sebenar..seronok tp bosan tahap cipan..

    ReplyDelete
  4. standard la tu..duia bulat..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^