02 June 2011

tips elakkan kulit kedut dan kuku patah sebelum waktunya.

Assalamualaikum,

malam yang hening ni. aku nak share dengan korang semua. tips nak elakkan kulit berkedut dan kuku patah sebelum waktunya.maksudnya disini. tak nak nampak tua sebelum umur sepatutntyaa..yelah umur baru 20 orang dah cakap 25 tahun?? mesti sakit hatiii kan. rasa nak lempang-lempang je. tapi kita tak boleh nak salahkan orang tu. dia terlampau jujur la tuh.amalan yang mulia rite?? tapiiii bagi sesetengah wanita yang sensitif pasti akan kecil hati dan rendah diri.


see kedut-kedut di bahagian mata adalah paling senang di kesan. cuba korang cek bawah mata ada kedut-kedut tak?? ce cek..ce cekkk..

haaaa dah cek?? bagus.! tahniah


haaa ini pulak kes kuku mudah patah. haaaihh kesian. tangan lagi nampak tua dari muka. kita memang tade masa nak jaga bahagian tangan ni. kalau antara tangan dengan muka. mesti tangan lagi gelap kan. jadi kita perlulah menjaga bahagian dalaman kita supaya bahagian luaran lebih terjamin..

JADI ....

untuk mencegah daripada kulit anda berkedut dan kuku mudah patah. aku syorkan korang ambil supplement collagen catalyst ni. memang terbaik. lepas aku makan collagen ni 2 kotak rasa kulit makin menggebu macam apam polka dot tu haaa..hahha..

COLLAGEN CATALYST BEST SELLER!!


HARGA : RM59.90 (SEMENANJUNG) 69.90 (SABAH&SARAWAK)

Tak perlu bancuh2 ye.catalyst collagen ni sangat mudah n cepat ,Cara dia, Koyak plastik collagen tu, LETAK KAT LIDAH & HISAP ,Lepas tu baru lah minum air suam,air kosong or lagi bagus JUS buah! (jangan minum dengan kopi O pulak ye.

haaaa ini hasilnya lepas makan 2 kotak COLLAGEN dan 3 botol VCO

*bila make up muka makin flawless
*parut makin pudar
*kulit cerah sikit
*gambar ni memang ada edit sebab nanti tunjuk muka sebenar korang lari.hehehe takdelah janganlah fikir melampau sangat..
*tudung ni beli kat radiusite yaaa ADNI4.comel gilaaa!

Catalyst Collagen ni diperbuat dari estrak buah-buahan macam tomato,buah delima , blueberry, aloe vera dll. 

kalau berminat boleh pm yaya kat facebook yaaa!!

*KEPADA YANG BERNIAT NAK COPY ENTRY NI DIPERSILAKAN. TAPI SILA TINGGALKAN LINK ANDA YA...LEH SAYA TERJAH2 PULAK. THEN JANGAN LUPA CREDIT TO CIK YAYA KEBABOMM!HAHAHA (TAK PROFESIONAL LANSUNG SAYA NI)

3 comments:

  1. nak kurangkan eye bag leh ke??

    i have worst eye bag problem..huhu

    :(

    ReplyDelete
  2. @Cik NurulZaty

    boleh yangg,,sbb collgen mempunyai protein yg amat tinggi utk kembalikan kesihatan kulit

    ReplyDelete
  3. nice dear, ika pun pena try VCO capsule.. yg collagen x pena cube lagi kena try la cmni ngee

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^