16 June 2011

testimoni pengguna VCO yang superb!

Assalamualaikum,

malam ni awal sikit aku update kan. selalu tetengah malam. amacam ending nora elena besh ke? hahaha bagi aku tak besh. sebab  happy ending. HAHAHA ada lak cam tu.



okay la harini aku nak share dengan korang semua. testimoni virgin coconut oil yang memang besh gila. rajin CIK PUAN BUNGA ni buat testimoni. bukan pendek-pendek testimoninyaaa.panjang gila. so sila klik dua link kat bawah ni untuk baca testimoni

credit to cik puan bunga yang gorjesss.



haaaa dah baca ke? besh kan..antara ayat beliau ialah..


  • Kulit aku jadi licin - Licin maknanya kulit mati tanggal, takde mengelupas (Sebab malam aku tidur dalam aircond, jadi kulit aku senang mengelupas) Nak make up pun senang. Sebelum ni aku kalau nak make up memang boleh keluar ayat - ayat tak bagus dari mulut aku sebab stress sangat nak tutup kulit yang mengelupas. Cis!
  • Parut jerawat aku warnanya jadi pudar. Ke mata aku yang tak berapa nak betul nampak dia macam pudar?Tapi warna hitam dia dah memudar. Sebab malam sebelum tidur aku sapu sikit softgel ni kat parut - parut jerawat aku. Nampak macam mendatangkan hasil. Alhamdulillah.
  • Aku rasa muka aku jadi cerah sikit. Ke aku yang perasan sorang - sorang?

beshhhhnyeee...jerawat yang besauu..besauu terus kecut. hehehe..memang baguslah VCO ni. yang penting banyakkan minum air kosong. kurangkan minum ais ye. ais memang tak bagus untuk wanita sebenarnya..

okay esok ada testimoni yang besh lagik!! kalau berminat boleh order ngan aku je. tapi pre order la yaaa

sehingga bertemu di lain waktu dan masa..(verangan jadi pengacara lak dahhh..huhuh)

1 comment:

  1. Jerawat Shag tak hilang hilang. Tapi cepat kecut lah bila dah tumbuh :P

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^