16 June 2011

tak sangka ada juga yang kenal aku.

Assalamualaikum,

korang nak tau tadi aku pergi lah jalan-jalan kat shopping mall. lepas tu ada orang mintak sain beb. dia siap cakap camni lagi 'kak yaya..ni kak yaya kan..nak sain laa...saya minat gila vavisss kat blog kat yaya' lepas tu aku pun terkedu. aku sain je laaaaaa..lepas tu tetibaaaa ada orang jerit-jerit.. ... ............

KAKAKKKKK!!!! bangunnnn dah petang-petang ni . tido ape laginyaaa..kang sawan nak ke?

okay SERIUS aku nak TAMPAR siapa yang jerit tuh. baru nak verangan jadi RETISS. hahahaha

(DIALOG DI ATAS ADALAH SEDUTAN FILEM NORA ELENA 2) hahahahaha kesian koranggg kena tipu aje. mesti nak tampar-tampar je aku kan. biasalah la. opening mesti gempak kannn.



sebagai tanda kasih sayang dan kemaafan dari aku. hahhaa sila la makan spageti bolognese meatball air tangan aku ni. hehehehe

10 comments:

  1. muahahaha~ gila vavi terverdaya gn cik yaya td. adess tipah tertipu vulat2 laa~

    ReplyDelete
  2. cettt!!tertipu!!
    bagi btol2 la,.baru dimaafkan,.^^

    ReplyDelete
  3. fine!kite dah lah memang tgh teringin spaghetti!

    ReplyDelete
  4. ciss tertipu..HAHHAa

    cik yaya minta vote for me ya :)
    http://nuovefiabe.blogspot.com/2011/06/black-and-white-contestmomochan-join.html
    thanks!

    ReplyDelete
  5. Mak aih~ Menggodanya meatball spageti tu!

    ReplyDelete
  6. nyumm2..resepi xde ker yaya hehe

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^