10 June 2011

sneak preview SET VCO NORA ELENA . hahahaah


Assalamualaikum,

sempena hari jumaat yang indah ini. penghulu segala hari aku nak tunjuk dulu kat korang sneak preview SET VCO NORA ELENA. tapi belum nk buat promosi lagiii..tunjukk je dulu. yang bestnya set ni korang akan dapat free rantai mutiara kalau beli set-set yang telah ditentukan. memang berbaloi-baloi..

antara set yang aku akan buat ialah
BELI 1VCO + 1 COLLAGEN
BELI 3 KOTAK VCO
BELI 2 KOTAK COLLAGEN

beli mana-mana set akan dapatlah RANTAI MUTIARA yang sgt gorjesss ni. siyess gojes.lagi-lagi kalau nak pergi kenduri kawen. hehehe.

so keep on update with my blog. nanti aku akan gtau.

1 comment:

  1. cikyaya da email da aritu..xpe2 email agy skali...da email da..cek ye =) terima kasih

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^