15 June 2011

siapa matluthfi90?

Assalamualaikum.

aku sebenarnya tak pernah kesah pun tentang matluthfi90 selama ni. ramai gak orang gila-gilakan dia ni. tapi aku tetap tak amik tau pun. tapi tetibaaa je tadi kawan aku tag nama aku kat video dy. kat facebook. aku pun layan je la..hahaha

ok da result is aku gelak terbahak-bahak sorang dalam bilik. okay itu namanya GILA. but aku salute la dengan dia ni. sebab bagi aku dia ni memang sewel. tapi sewel dia lawak. besh la. taraf maharaja lawak la jugak. dan lawak dari peserta maharaja lawak selain SEPAH dan JOZAN. tambah lagi satu JAMBU kami tak jambu kami cute. HAHAHAH.

kalau si matlufi ni masuk maharaja lawak mesti dia peserta favourite kan. pendapat aku lah. entah-entah dia salah  amik course kot. nguegheheh..eh dah takde keje ke aku dok kritik dia. bro bukan kritik tapi mengulas je. aku bosan sebenarnyaa..tapi bila tengok video-video sengal dia ni boleh tahan sengalnya..



video ni part yang paling aku suka ialah time lagu BONUS. besh wooo.

yang ni kurang faham. tapi aku faham. tapi tabik la sebab dia boleh bwk byk watak. kalah rosamnorrrr

ni memang gila la. lu tengok la sendiri

aku tahu fenomena video dia ni dah lama. aku je yang ketinggalan tak nak amik tahu. tapi anyway mathlutfi90 ko memang rajin la buat video-video ni. kalau free-free buatlah video tentang aku dan kau. HAHAHAHA.merepek. tampar nak!

saranghae..(maksudnya sampai laaaa ni aku tak leh ingat.)

8 comments:

  1. ahha, dea memang lawak ngan loghat utara dea .

    ReplyDelete
  2. ahahha saranghae...i love you~~~
    erm suka gak tgk matlutfi ni...
    da tgk smua vdeo die da..hehe

    ReplyDelete
  3. tau xpe.. rjin tul dia wat vdeo.. suka tang lagu bonus tu,,haha~

    ReplyDelete
  4. haha. memang matluthfi boleh masuk maharaja lawak ni. kalau masuk memang confem dapat menang :)

    ReplyDelete
  5. hahaha..

    mamat ni mmg femes ok.ade je idea die nk wat video

    layann

    ReplyDelete
  6. ahahahaha .. td kitorg after class layan jap sume video die .. muahahaha mmg gelak smpai xleh tido petg .. -_-

    ReplyDelete
  7. hahaha...besela....kate pon bdk architecture...mestilah kene kreatif...

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^