04 June 2011

PROMOSI VCO::: PROMOSI VCO::: PROMOSI VCO:::

Assalamualaikum,

hari ni aku nak  buat promosi kecil-kecilan je. bukan apa pun hehe teringin nak bagi gift skit kat pelanggan VCO. so senang je cara nak dapatkan gift ni. tapi hanya 2 orang yang bertuah sahaja akan dapat gift ni. hehe.

BELI SET 1 VCO + 1 COLLAGEN + POSTAGE RM 3 = 
RM 102.80 SAHAJA!!

::: BAYAR DALAM MASA 24 JAM :::

JIMAT KAN. POSTAGE SELALU RM 7 so aku kurangkan RM 3 sahaja. JIMAT RM 4 dan dapat free rantai manik lagi ttau..so apa lagi grab la peluang ini. hanya 2 orang sahaja!!!!


1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^