11 June 2011

promosi hebat untuk 5 pelanggan yang bertuah.

Assalamualaikum,

apa khabar semua. harap semuanya makin sihat ye. tapi kalau makan VCO DAN COLLAGEN lagilahhh bertambah-tambah cantik.



okay untuk bagi korang lebih bersemangat untuk cantik yaya nak buat promosi sikit. tak banyak pun. hanya ada 5 set rantai mutiara. tapi bukanlah mutiara ori. ehhehe mutiara pun ada gred-grednya ye sayang..

tapi kalau nak mutiara ni kenalah beli set yang telah ditetapkan ni. set-set ni aku namakan SET NORA ELENA. yelah semua tengah gila nora elena kan sekarang. so jom kita lihat set-set yang ada



SET NORA ELENA 1 
1VCO +1 COLLAGE + FREE RANTAI MUTIARA
harga semenanjung        = RM 106.80 SAHAJA
harga sabah& sarawak = RM 118.80 SAHAJA



SET NORA ELENA 2  
3 VCO + FREE RANTAI MUTIARA
harga semenanjung        = RM 126.70 SAHAJA
harga sabah& sarawak = RM 140.7 SAHAJA



siapa cepat boleh memilih warna rantai yang diingini yaa..tak rugi pun. cantik plus cantik dengan rantai mutiara.okay! kalau berminat boleh  hantar details yaa.. INGAT HANYA ADA 5 SET SAHAJA

nama       :
alamat     :
no phone:

SILA HANTAR DETAILS DI FACEBOOK YAYA YE OR EMAIL BABYGORJES@GMAIL.COM


 

2 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^