01 June 2011

promosi contact lense! free postage ! free lens cases!

Assalamualaikum

Hye blogger-blogger semua. korang sihat takk?? alhamdulillah..kalau masih boleh berblogging tu means sihat la kan. so hari ni aku nak buar promosi sikit la .baru nak jual-jual contact lense. asik VCO je. mesti korang dah muak kan. so harini aku nak bagi special harga untuk blogger. besh punya!!


aku suka dua jenis contact lense ni KIRA-KIRA dan SUPER BARBIE LAURA


KIRA-KIRA BROWN

KIRA-KIRA GREY

SUPER BARBIE LAURA BLUE


SUPER BARBIE LAURA BROWN

banyak lagi sebenarnya jenis lain. tapi aku malas nak upload banyak. kalau korang berminat nak beli yang lain boleh terjah FB yaya ye.

selalu harga KIRA-KIRA RM 40!!! tapi untuk blogger-bloger sekalian yaya jual KIRA-KIRA dengan harga RM 33 SHJ!!!!! free postage!!free lense cases.
kalau berminat PM yaya kat FACEBOOK okay!!

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^