08 June 2011

PEMENANG GIVEAWAY 4 JAM CATALYST VCO

Assalamualaikum,

akhirnya aku berjaya jugak menapis pemenang-pemenang untuk GA 4 JAM ni. hadoiii dah la empat jam je. 4 peserta pulak tuh. pening kau..tapi yang peliknya semua peserta ingat dapat VCO ?? haaaihh i tak cakap pun hadiahnyaaa VCO sayang-sayang..janganlah salah faham. ni cuma GA. kalau contest barulah aku bagi 1 set vco & collagen. WAHH!! meriahh gitu..tapi tu nantilah.

hadiah untuk GA ni biasa-biasa je. hahaha. hadiahnyaaa rahsia..dah sampai depan rumah nanti mesti korang terkejut beruk! HAHAA

okay disebabkan aku keliru antara 2 peserta ni. bagi aku dua-dua terbaik. so aku nak bagi dua-dua hadiah. senang cerita. takde pening pale otak aku.

aku pilih diorang  sebab  review diorang berinfo, ada benda-benda yang aku nak. dan yang penting ada email dan cara nak cari aku. hahaha. gambar yang banyak.testimoni semuaaaa..temanyaa kreatif la!

kalau nak berkenal-kenalan dengan pemenang boleh lah


OKAY! DAH TAU SAPE. KALAU YANG MENANG ITU ANDA SILA EMAIL DETAILS YE 
babygorjes@gmail.com
NAMA :
ALAMAT :
NO PHONE :

*yang mana tak menang tu, jangan marah yaya..nanti ada lagi GA 4 JAM!!

2 comments:

  1. hehe..suke2..sknrg jugak cikbintang email cikyaya....cikbintang xkesa pon dpt adiah ape..yg pntg dpt join GA cikyaya n mng..bkn snang woo ehhee

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^