06 June 2011

model-model T-SHIRT GENG BLOG PINK

Assalamualaikum,

hari ini terlebih rajin. menjadi spy. wahhh buat apa ko jadi spy yaya. sebab aku nak cari model-model yang pakai t-shirt GENG BLOG PINK. search2 kat gugle jumpe lah mereka-mereka ni. sangat comel okay. aku yang terkilan sebab tak tangkap-tangkap gambar diri sendiri time pakai t-shirt geng blog pink.huhuhu. eleh..macamlah ada orang nk tengok . huh!

jom aku perkenalkan model-model T-SHIRT GENG BLOG PINK!!




zati dan gadish lolipop (lupa nama gadis lolipop ni. pgl dia gadis lolipop je la..)hehe


her again. so cute lorr that's ice cream. sbb pinky! hahaha


miss ran. satu tempat belajar dengan yaya. hehe





thanks korang semua sebab support GENG BLOG PINK. kepada yang pernah beli T-SHIRT GENG BLOG PINK tu, kalau rasa nak hantar gambar kat yaya just inbox kat FB yaaa..heheh..boleh la yaya pomot2 blog korang sekali. thanks semua!! thanks a lot.

OOOPSSS! SEBELUM ITU,




kepada ahli GENG BLOG PINK yang teringin berli contact lense. bole order ngan yaya ye. NORMAL RM 35. BUT!!! for GENG BLOG PINK RM 33 ye...tapi pastikan anda bagi tu bape no anda dalam pendaftaran.hehehee tak leh tipu-tipu tau..

5 comments:

  1. yeahhh. gambar syaz first! hehe

    ReplyDelete
  2. awww.. Cik yaya . thanks sebab tepek gambar gadish kat sini . btw , cik yaya boleh panggil saya farah :)

    ReplyDelete
  3. wah2 cantiknya baju dyaorg :) Comel ok!

    ReplyDelete
  4. contact lense!! yeah i like!! ;)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^