11 June 2011

macamana NAK tarik orang LIKE gambar kita?

Assalamualaikum,

sebenarnya aku malas nak masuk pertandingan kena LIKE-LIKE ni. tapi aku memang nak sgt ABAYA FREE siap dapat shayla lagi. dari BUTIK ABAYA TINI. nak tak nak kenalah bodek orang LIKE pic aku yang tak semegahh ni. muka comot gegilaaa. buhuhu..

aku tak reti la nak buat ayat minta orang LIKE. meh aku COPY balik ayat dari BUTIK ABAYA TINI ni..sedap gak..sopan je.kalau aku yang buat ayat nangis-nangis korang nak VOTE sebab paksa rela. aku kan ganas. huehuehuehu.

Cik Yaya tampil bergaya dengan abaya kombinasi kristal merah jambu dan hitam pada lengan, simple dan sangat sesuai untuk kegunaan seharian beliau yang masih bergelar pelajar.

Cik Yaya juga kini bersedia untuk menyertai pertandingan 'Ini Abaya Saya' anjuran Butik Abaya Tini.

Jika anda mahukan Cik Yaya memenangi hadiah sepasang abaya dan 2 helai shayla. Jom pakat-pakat 'like'.

Jangan 'like' kat sini tapi disini http://www.facebook.com/pages/Butik-Abaya-Tini/122309037795381





haaa apa lagi LIKE jangan tak LIKE.

ni LINKYAAA

FIRST LIKE SINI


SECOND LIKE SINI


arigato gozaimas. sukahati aku je ejaan ni betol salah tatau.

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^