06 June 2011

kenduri kahwin dapat DOORGIFT sebijik LAPTOP HP? whoaaaa..gila la

Assalamualaikum,

mesti korang tak percaya kan dengan tajuk di atas. tapi percayalah beb. memang aku  dapat doorgift laptop pun. asik-asik dapat gegule. kuih bau lu!. lolipop, cumi. kerepek. kek, muffin. argggh!! aku dah muak!! dan yang penting dapat kipas. huh. muak2!! cuba korang ikut kenduri kawin yang aku baru pergi baru-baru ni. bagi laptop sorang sebijik kat tetamu. artis pun tak mampu ok !


dapat laptop HP beb. siapa nak bagi free2 kan??


tuah tu mmg sentiasa ada bersama orang bertuah kan!


korang memang orang yang bertuah la sebab kena baca entry bertuah ni. sebenarnyaaaa aku saja je acu-acu beg doorgift tu dengan laptop comel ni. muat la pulak. pastu aku berangan-angan nak bagi laptop sorang sebijik time aku kawen nanti. so korang kenalah support aku dari sekarang dengan klik iklan nuffnang yang tengah duk menari-nari tuh. takkan nak bagi bro eyriqazz je cashout tiap2 bulan. aku pun nak jugak. oohh mata duitan bebenor kau ni.


7 comments:

  1. ahahaha cikbintang org prtama dtg!hehee

    ReplyDelete
  2. wah..
    klau btol mmg bes gler la..

    ReplyDelete
  3. baru nak tanya, ni door gift prince william ke..haha

    ReplyDelete
  4. wahhh!!! mmg aini klik ari2 mcm tuh,. pastu dtg yaya kawin nanti,.dpt laptop sebijik,.=p

    ReplyDelete
  5. cik yaya tak undang sye mse kahwin pun sye dtg :)

    ReplyDelete
  6. uwaa..cik yaya!
    klau nk kawen jemput syufa!
    hehehehe.. =P

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^