03 June 2011

GENG BLOG PINK : ice breaking kali kedua.




Assalamualaikum,

masa aku sedang menaip ni. perasaan bersalah menyelubungi diri. sebabnya aku telah mengabaikan satu geng yang telah aku tubuhkan sendiri. huhuhu cewwahhh ayat tak leh blah je kan. syukur alhamdulillah semakin hari semakin ramai pernyertaan dari ahli geng blog pink. tapi maaf sesangat aku tak mampu nak letak semua link macam dulu. yelah sekarang dah berbisnes. so masa untuk blogging  ke arah suka-suka semakin ke laut.




wahhh bila aku google2 GENG BLOG PINK tadi rasa happy gila!! sebab logo ni dah berleluasa.

so sempena kejahatan aku yang mengabaikan korang. aku nak buat satu segmen. nak buat giveaway pun ada. haaaishh mana satu nak buat pun aku tak tahu.nanti aku bagitahu ye.dan disebabkan terlalu ramai ahli geng blog pink yang baru , so aku nak buat sesi pengenalan balik la untuk geng baru. leh la kita kenal-kenal balik kan. kiranya ice breaking untuk kali kedua dan untuk geng baru sahaja!!! yang lama jangan nak mengada-ngada. hahaha

syarat-syaratnya mudah sahaja! 5 BENDA WAJIB YANG PERLU DIIKUTI


  • buat satu entry mengenai diri korang
  • letak nama, tarikh lahir,belajar/kerja mana, gambar dan kenapa korang teringin sangat nak masuk geng blog pink ni (GBP)
  • letak logo GBP!! (yang mana tade tuh sila amik kat blog yaya yang kat tepi tuh)
  • bila dah siap!! sila tinggalkan URL entry korang. 
  • nanti yaya akn link kan semua entry korang kat blog ni. hehehe


TARIKH TUTUP -5 JUN 2011 (12 TENGAH MALAM)

so apa lagi cepat-cepat buat entry dan tinggalkan link kat ruangan komen ini.nanti boleh kenal dengan ramaiiii kawan -kawan baru.

minggu depan nak buat contest la!confirm!


SENARAI AHLI YANG DAH SIAP! aik? baru 3 je?? ..hehe

  1. ohh ddy
  2. izzati hedry
  3. elyzatul natasyah
  4. aida suhaila
  5. rin
  6. steadystory
  7. aidarapunzel
  8. hanizeyecandy
  9. ezza haniza
  10. effi

ok! dah tamat. thanks 10 orang ni. hehehe..sayangg korang sbb sudi buat 

24 comments:

  1. untuk budak baru nak join ek?? nak join!!!!!!!!!!!!!! boleh??

    ReplyDelete
  2. @ohh ddy

    boleyyy je. yaya tak sempat nk list link yang baru..hehe yg ni boleh dah

    ReplyDelete
  3. Dah buat entry dah!

    Tq dear. :)

    http://bungabungaputeh.blogspot.com/2011/06/saya-geng-blog-pink-ice-breaking-2.html

    ReplyDelete
  4. dah tulis entry dah. i yang ke 17 dalam list u tu. :)

    ReplyDelete
  5. cik yaya ble na buat baju GBP ag.?? ri tu ta smpat na oder laarrr.. =(

    ReplyDelete
  6. oke. yang first n semngat! hehhe

    ReplyDelete
  7. cik yaya..kte baru nak join.lh ke dear?mengidam sgt nak join=)

    ReplyDelete
  8. alah..
    xde geng blog biru ek yaya?
    hee

    ReplyDelete
  9. dear..kte join.

    http://elysesukekardashians.blogspot.com/2011/06/geng-blog-pinkice-breaking-kali-kedua.html

    ReplyDelete
  10. join..=)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/geng-blog-pink-ice-breaking-kali-kedua.html

    ReplyDelete
  11. join :)

    http://aidasuhaila.blogspot.com/2011/06/ice-breaking-kali-kedua-geng-blog-pink.html?zx=e27a05c9c4070fb4

    ReplyDelete
  12. sayew join.... :)

    http://pinkypinkydomo.blogspot.com/2011/06/geng-blog-pinkice-breaking-2.html

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. Rin join :)

    http://pink2comel.blogspot.com/2011/06/geng-blog-pink-ice-breaking-kali-kedua.html

    ReplyDelete
  18. kakakk yaya...saya nak join jugakkk :)

    semangat niii


    http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/06/saya-geng-blog-pink-ice-breaking-2.html

    ReplyDelete
  19. nasib baik sempat lagi nak join
    http://haniz-eyecandy.blogspot.com/2011/06/geng-blog-pink-ice-breaking-kali-ke-2.html

    ReplyDelete
  20. efi join ye cik yaya..

    http://efipurpleshine.blogspot.com/2011/06/geng-blog-pink-ice-breaking-about-me.html

    ReplyDelete
  21. comel lencana geng blog pink tu, sukerr ^^

    ReplyDelete
  22. oh my god!bru start nak bgiat aktif berblog nih...p dah trkh ttp..kamek suka logo geng blog pink ya.kiut!!!!

    ReplyDelete
  23. Kenapa dah tutup??? Nak join!!!

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^