01 June 2011

duta cornetto mcflurry strawberry toink!

Assalamualaikum,

hehe konon tadi nak buat wordless wednesday. aku pun baru tahu benda tuh. apa khasiatnya buat wordless wednesday tu ye? ce citeee sikit. aku rasa macam takde pape khasiat pun. sekadar trends blogger. hahahaa

oke-oke tamau cerita pasal wordless wednesday. bosan je. baik cerita pasal mcflurry. auuummm yummy. mmg aiskrim faveret aku la. dulu mana mampu nak beli aiskrim memahal ni. bagi aku mcflurry RM 5.05 pun dah kira mahal dulu. bayangkanlah aiskrim yang simple-simple je tapi RM 5.05 ,tapi aiskrim tulah yang buat aku terigau-igau sekarang.

nak kata sedap sangat tu takdelah. tapi memang sedap kalau time tension-tension. tengah sakit kepala fikir pasal masalah ke. assignment ke. gaduh laki bini ke. pergi ke terjah mcflurry okay! entah pape idea bodoh aku ni kan. 

korang nak kenal tak dengan duta mcflurry? memang latest ni. tak pernah jumpe memane lagi. mcdonald pun tak sempat jumpa lagi. terbaik dari marikh ni. 

jom-jom lets cekidauttt..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.

erk? inikah??

.
.
.

macam sama je dengan muka yang atas tuh



sah! sama memang dialah duta mcflurry yang kita cari. 

HAHAHAHA. memang sengal kan. maaf la mcdonald i gurau-gurau je tak terniat pun nak jadi duta mcflurry (tapi kalau dapat apa salahnyaaa) tapi memang suka kalau dapat jadi duta. mesti dapat aiskrim mcflurry cornetto strawberry free kan. stok untuk seumur hidup. waaaaa mesti badan aku pun macam .................. (sila isikan tempat kosong ,jawapan yang paling kelakar akan mendapat mcflurry durian. hahahahaa)

5 comments:

  1. waaaaa mesti badan aku pun macam bekas aiskrim mcflurry cornetto strawberry free yang designnya kaler pink! Wahahaa~ :D

    ReplyDelete
  2. anak dinasor yg baru tercekik tulang anak gajah!!!

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^