10 June 2011

ABAYA /JUBAH pertama saya dan model ABAYA yang HOT lagi PANAS .

Assalamualaikum,

eksaited gila rasa bila dah ada jubah ni. orang lain rileks je ada jubah. tapi aku lain sikit. sebab abaya ni aku order online dari Qatar. peergh serius aku tak percaya. dan yang bestnya abaya ni jugak aku beli guna duit hasil titik peluh sendiri. hasil jualan VCO . alhamdulillah..aku menjual ni pun sekadar untuk membeli barang keinginan aku dan topap-topap mana yang perlu. mintak sikit-sikit kat ayah tu biasa la kan. hahah duit mana lah pernah cukup. jangan nak kelentong aku la..

kalau korang nak order jubah mengikut design korang sendiri. dan ikut tepat-tepat saiz badan korang boleh la order dengan BUTIK ABAYA TINI.Layanan yang diberikan memang terbaik. tapi biasalah kena tunggu lama sikit la. hehe bila lagi nak merasa jubah dari Qatar kan. 

kain yang yaya pilih ni satin silk. memang besh. tak berkilat sangat. sesuai la untuk yang bertubuh gempal macam aku ni. tapi kalau korang nak order design yang dah ada pun boleh. takde masalah bagi tau je nak  cmanae. pandai la diorang adjust kan. hehe

so jom la tengok model abaya tahun 2011 ni. memang takde mana-mana agensi nak amik aku jadi model sebab boleh retak lens DLSR diorang tengok model macam aku ni.

PERSEMBAHKAN MODEL ABAYA HOT LAGI PANAS..GRRRR..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


waaaa model tengah bersiap-siap nak potocut!sebenarnya asik aku yang gedik suh posing ala-ala sedang mekap. yuks!



erk! ganas la pose ni. gedik. 
adik aku cakap ada ke orang pakai jubah buat peace T.T



tak kisahlah yang penting jadi diri sendiri. ini bukan diri aku. gedik betul



ini lagilah. hahha rasa macam model jubah tahan nafas gila-gila nak cover perut yang maju ke depan tuh



ini pulak posing nak tengok bawah..kempiskan segala benda yang bleh kempis


kita satu Malaysia.erk



sekian lah ringkasan karanganku untuk malam ni. sebelum korang kutuk aku sebab posing-posing ni baik aku kutuk diri aku dulu.

*aku memang perasan gedik
*aku memang tak reti tangkap gambar
*aku memang comot dan selekeh.
*heyyy! itu memang diri aku.
*terima kasih sebab sudi baca dari atas sampai bawah. sayangggg korang. 

KALAU SUKA SILA KOMEN. KALAU TAK SUKA SILA BLAH
(eeeii cik yaya ni garang laa..dy ni bajet je ayu.tapi perangai cam singa betina grrrrrr)

8 comments:

  1. peewit. nnt bwk g bisa bolei? hek2 =P

    ReplyDelete
  2. ske ngan Abaya..chantek3..teringin plak pakai jubah abaya

    ReplyDelete
  3. hehehe..comel nampak cik yaya pakai jubah nie..sweet..=))

    ReplyDelete
  4. ahahaa...kelaka je....wahh dr qatar tu~~
    bgsnye!!!!!keep it up sis...
    rasa cm puas hati je kalo gna duet sdri kn

    ReplyDelete
  5. yaya, jubah dgn abaya tu lain ke? kalau lain, apa alainnya? cer citer :)

    ReplyDelete
  6. comel2...tak sabar nak tgk jubah ni beraksi di bisa...

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^