25 May 2011

VCO catalyst mengurangkan minyak di muka??




Assalamualaikum,

terima kasih kepada wawa sebab sudi kongsi testimoni ni dengan pembaca-pembaca blog semua. best tau guna VCO ni. dah macam-macam testimoni yang positif. sebenarnya banyak testimoni baru. tapi aku letak sikit-sikit dulu lah. hehe


inilah hasil makan VCO walaupun ada jugak jerawat sikit. n parut tapi makin lama makin kurang. insyallah jika istiqamah dengan sesuatu produk pasti hasilnya superb!

ramai yang confuse VCO dengan COLLAGEN. hehe kalau yang tak mengikuti blog aku memang akan sedikit confuse. VCO dan COLLAGEN adalah 2 benda yang berbeza yaa..jangan tersilap. kalau nak tahu perbezaanyaaa silalah baca post mengenai VCO dan COLLAGEN di tepi blog yaya ni ye.

kalau ada yang berminat nak cuba VCO or COLLAGEN boleh la email yaya di babygorjes@gmail.com atau melalui Facebook je., lagi mudah.

tak rugi try VCO sbb murah dan berbaloi-baloi yaaaa 

1 comment:

  1. ye betol2,.VCO murah dan terbaik,.x perlu nak beli SK11 yg mahal tuh,.hahahha

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^