21 May 2011

STAGE buat CLEARANCE STOK !

Assalamualaikum,

apa khabar semua? harap korang semua sihat-sihat belaka la. aku memang sihat. tengok badan je tak payah nak cek jantung semua. badan aku memang sihat. (means gemuk )

tadi aku pergi AEON Jaya Jusco Bandaraya Melaka. sekarang ni dating kat situ je. sebab dah lengkap. dah ada wayang. kira lengkaplah bagi aku. aku lagi suka layan movie dari berjalan-jalan. kehulu kehilir tanpa membeli apa-apa. maksudnya disini aku suka tengok wayang.


bukan wayang yang aku nak ceritakan .tapi tentang STAGE. alaaa mekap STAGE yang agak tinggi gak kualitinya. taraf-taraf MAC kot. aku ni tak de la pakar sangat bab2 jenama mekap ni. tahu2 gitu je.
tapi aku rasa sangat rugi kalau aku tak rembat barang kat stage satu dua. sebab sangatlah murah cuba korang tengok harga kat bawah ni. cuba bandingkan berapa % yang less.


Foundation – RRP: RM90 (sale RM12!)
Concealer – RRP: RM60 (sale RM12!)
Lipstick – RRP: RM48 (sale RM12!)
Eyeshadow – RRP: RM45 (sale RM12!)
Nail polish – RRP: RM35 (sale RM8!)
Eyeshadow palette (5 colors) – RRP: RM135 (sale buy 1 free 1!)
Blusher – RRP: RM58 (sale buy 1 free 1)



murah kan. aku memang suka barang berjenama tapi murah. HAHAHA ada ke? dah ada peluang ni rembat je lah. walaupun lepas ni terpaksa geget kayu ke. 



sokonglah aku pembeli berjimat cermat dan berhemah.

weeee lepas beli terus aku masuk toilet try lipstick. gelojoh tak. tapi aku tangkap gambar ni masa dalam toilet wayang. suka pencahayaanyaa nampak muka lagi glowinggg..walaupun sebenarnyaaaa harammm tak glowing. ahaha




inilah dua benda yang aku rembat tadi. foundation picture perfect dan lipstick.

see. harga sebenarnya benarnyaaa aku tak tipu wehhhh tak baik. beli dua2 ni harga RM 24.00 jek! tapi rasa macam nak pergi lagi lah. tak puasssss



okay! aku rasa memang nak pergi lagi!! wajib. tapi tengoklah lepas exam keee. hee

CLEARENCE STOK ni sampai 14 JUNE 2011 je ye sayang-sayang. baik pergi cepat nanti ternganga.


 

9 comments:

  1. wow!
    nsb jaoh..
    kalo x dh rembat dh..

    ReplyDelete
  2. GILA MURAH Cikgu Yaya! Hiks :P Tapi, malangnya Shag langsung tak reti dan tak pernah pakai mekap :D

    ReplyDelete
  3. @Cik Ezy

    nak mintak yaya tlg belikan pun boleyyy tambah kos pos n minyak je lah!! hahaha

    ReplyDelete
  4. @Puan Besar Shag Yahaya

    shaq tak payah la tryy mekap. nnti habis duit cm yaya. bagus tak nasihat ni?

    ReplyDelete
  5. cikyaya!!!!tu r kwn cikbintang suh grab cpt until 14june ni..sbb die koje kt stage....tp asek xnyempat je g..rasa2 kne bwk brpa org tuk pggkn plasti beg stage??ahhaaa

    ReplyDelete
  6. wow! murah giler okay. tadi pergi mid tapi tak singgah pulak dekat stage. rugi betooool!

    ReplyDelete
  7. OMJ !!!!!
    Nasib baik lah jauh , kalau tak dah rembat sekali cam cik yaya ^^,

    ReplyDelete
  8. OMJ !!!!
    Nasib baiklah dekat melaka , kalau tak dah rembat sekali mcm cik yaya ^^,

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^