10 May 2011

siapa nak tengok wayang free? aku nak belanja ni. tapi BANDAR MELAKA je la..


Assalamualaikum,

hari ni aku dengan baik hatinya nak bagi pembaca-pembaca blog aku ni tengok wayang free. haaaa mesti tak percaya kan. aku pun tak percaya. tapi percayalahhhhh. selalunya wayang free ni bila ada wayang-wayang yang baru nak dibuka. hehee.

yang sebenaunyaaa wayang kat Jaya Jusco Bandaraya Melaka akan dibuka 19 mei ni. so mulai 14 mei -18 mei akan dapat free screening. walaupun cerita lama-lama tapi kalau nak layan-layan boleh je. cerita paling terbaru pun RIO. ok la kan.

antara cerita-cerita yang free ialah


  • hantu kak limah (mcm nk tgk je.sbb tgok kat laptop tak besh!)
  • cun (mcm nk tgok gak)
  • the tourist
  • gulliver travel
  • i am number four
  • world invansion
  • khurafat
  • breastly
  • great day
  • i love hong kong
  • enthiran

banyak kottttt..hehehe

tapiii kalau korang nak pergi tengok wayang free kenalah buat keje skit. tak banyak. cuma printtt je kupon ni. then dapatlah tengok secara percuma. besh kan! orang dah sibuk nak exam aku sibuk print kupon wayang. sepatutnya print nota exam kee. huh berbaloi la jugak tapi malangnya aku mmg bukan jenis suka study awal-awal. tak masuk otak kot.

so kalau korang agak2 terjumpa aku kat wayang 14 mei -18 mei tuh jangan tegur ,sebab aku mmg akan selekeh gila kalau setakat pergi JJ melaka tuh. sebab JJ tu mcm tempat main kejar-kejar aku je. hahaha. hehehe tegurr je lah..jangan segan-segan,

so KLIK SINI kalau nak print kupon tuh. ni kira macam belanja lah kan?? adil tak.

6 comments:

  1. Wah~ Pahal lah jauh sgt. Kalau tak memang Shag print banyak gilos. Semua cerita free tu Shag tgk. Muahahaha ;D

    ReplyDelete
  2. cakcakcak...cite kat wyg mkin byk kua y besh2 kn

    ReplyDelete
  3. wayang baru bkak ni mst bnyk keja kosong kn?lau ak apply dpt xagk2?

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^