17 May 2011

siapa nak burger Mc Chicken free?? baca dulu

Assalamualaikum,

minggu lepas aku belanja korang tengok wayang kan....hahaha hari ni aku nak belanja korang makan mcd pulak.baiknyeeee cik yaya (kes gila )

macam biasa. bila benda free aku cakaplah aku belanja sedangkan tidak pun. tadi aku saja-la bukak page mcd kat facebook. then terjumpe benda alah ni. tapi yang aku menyampahnyaaa bila kena print2 kupon ni. siyess menyampah membazir kertas je. tak eco friendly lansung. HAHAHAH. sbenanyaa nak jimat ink dan kertas. as a student. kertas dan ink merupakan aset yang amat mahal sekarang!

kupon ni hanya valid 18 mei 2011 je okay! dari jam 11 pagi - 12.00 tghmalam. 12.01 tak akan dilayan dah. so apa  lagi. pada penggemar mc chicken grab la peluang ni. beli satu dapat satu. tak rugi pun. lemak korang pun dijamin akan bertambah. so silalah print kupon ini ssekarang jugak yeee..




hambooooiii dah print trus tak nak baca entry yang bawah ni. hukhukhuk..kecik hati makk..

meh la mak nk kongsi ngan korang satu coklat cadbury yang agak baru la kot. ke aku yang kuno tu tak tau lah kan. ini kawan aku belanja. dia cakap amik je benda bawah RM 5 so aku amik la yg rege RM3++ ni je. hahahah kesian kat dia. tapi siyess weh sedap. rasa mcam coklat cadburyy je lah. tade rasa lain pon. HAHAHA


malas nak rotate gambau ni. korang tengok je lah menyenget. HAHAHAH.

bye2

8 comments:

  1. cik yaya forst skali nk wish selamat hari guru =) hehehee.....

    neway suke2 je nk print kupon tu...boley ke??huhu

    ReplyDelete
  2. hurm..ada syarat kan.. kalau mcd kat kuching boleh tak? hehehe..

    dan..kalau print banyak2 boleh tak? heheh

    ReplyDelete
  3. @cikbintang

    bley je yang,,just print.!! thanks for da wish

    ReplyDelete
  4. wahhh..
    McD tuuuu! dah lame x makan. T_T

    ReplyDelete
  5. Cikgu Yaya! Amboi~ Makin suka je dia print kupon free. Haha ;D

    SELAMAT HARI CIKGU, Yaya sayam!

    ReplyDelete
  6. pergh...mekdi mengancam..tp cdburry lagi mengancam
    hana pown xpenah lagi tgk cdburry tuh
    dah dok umah je cuti neyh..mane nak nengoknye
    ^_^

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^