30 May 2011

rasa macam nak buat contest VCO laaa.. agak-agak ada orang nak join tak?

Assalamualaikum,

aku nak tanya sikit ni.korang nak tak join kalau aku buat contest CATALYST VCO?? tapi secara kecil-kecilan je lah. aku tak mampu lah nak bagi hadiah besar-besar mungkin sekotak VCO ke..or tak tahu lagi. tapi mengenai VCO la. nak tak? masa ni lah sesiapa yang tak pernah try VCO boleh dapat free VCO!! nak tak??kalau ada 10 orang komen baru aku buat contest kalau tak cancel je lah..sebab takde sambutan. hehe cepat2!! sampai malam ni aku nak tahu jawapan. dan tungguuuu mekap review malam ni

9 comments:

  1. mesti la nak..hehe..tp muka syieda still xda perubahan sebab baru amik VCO T__T

    ReplyDelete
  2. contest mcm mana...ce citer sikit

    ReplyDelete
  3. alaa...nk2..mmg tgu dr cikyaya ni heee

    ReplyDelete
  4. buat lah. boleh kitew join sama ^.^

    ReplyDelete
  5. nak joinnn..nak join buat ler..

    ReplyDelete
  6. nk wat contest cmne cik yaya?? mila baru jek start guna VCO hari nie.. hehe :)

    ReplyDelete
  7. hehe okay yaya akn buat contest. tp bg yaya fikirkan dulu yaaaa

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^