20 June 2011

.radiusite dan Digiwwwow. jom vote for RADIUSITE!!!

ini adalah sticky entry sehingga 20 JUN. sila scroll kebawah untuk entry terbaru!
VOTE FOR RADIUSITE!!!

Assalamualaikum,

wahhh radiusite buat giveaway larrr. senang gila beb. sebab tu aku semangat gila nak join ni. giveaway ni sempena birthday ika hari ini. 19 MEI 1987 !!! selamat hari jadi puan ika. yaya doakan semoga ika semakin murah rezeki, panjang umur dan cepat-cepatlah dapat baby. hehehe.

so kalau korang nak join giveaway ni leh la baca syarat-syarat kat bawah ni. senang je. dia nak 10 orang terawal. aku tak tahulah sempat ke tak ni. tengah gigih menaip ni. hope sempat lah. 



siapa tak kenal online shop radiusite?? siapa tak kenal memang kuno la bagi aku. sebab bagi aku radiusite la online shop yang mula-mula aku bukak. dan aku shopping tudung dan shawl. memang kalau nak dapat tudung-tudung kat radiusite ni kena berebut beb. siapa lembap memang tak dapat

SEBAB APA SAYA SUKA RADIUSITE????

-kain dia memang berkualiti.
-harga berpatutan
-service ok!
-tapi paling suka sebab material kain yang tip top lah!!

bukti saya memang beli dengan radiusite!!!



bukan sebelah kanan tuh. huhu tudung tulah!! hahahhaa 




tahun ini radiusite join digiwwwow awards!!!

memang wwowwww la sebab kamu memang layak radiusite. so untuk membantu radiusite menang awards online shop for the year korang kena klik sini 


okay! dah klik .. terima kasih banyak-banyak..

eh mana cukup..korang kena wajib klik hari-hari ye. mana tau ika dah menang award nanti dia buat SALE!! haaaa diskaun 50% pun jadilah..hehehe. baik gila aku ni.

setiap hari korang kena bukak blog aku then tolong vote utk radiusite ok!!




klik sini.

tak lama gaji dah nak kuar. jomlah shopping kat radiusite



VOTE FOR RADIUSITE!!!

IKLAN



korang LIKE dulu fanpage BUTIK ABAYA TINI ni.

then please LIKE picture aku ni.  toceeeee..hihihi

9 comments:

  1. tq sgt2 yaya deariee!!

    entri yaya diterima hehe..
    tq jugak sudi wish besday ika yg ke 21 tahun hehehee...

    nanti emel ke order.radiusite@gmail.com

    SUBJECT: BIRTHDAY GIVEAWAY
    EMAIL: TULIS nama, alamat, poskod, no fon ye sayang.

    tq sgt2 sudi bantu ika ^_^

    ReplyDelete
  2. @ika radiusite

    hehe 24 tahun lorr!! tade 21 tahunyee..hahah thanks a lot ika !

    ReplyDelete
  3. kak ika tipo!! mana da 21.. hehehe

    ReplyDelete
  4. jom sama2 undi blog radiusite :)

    ReplyDelete
  5. Ingin membeli ANAK TUDUNG MATERIAL JERSEY (INNER JERSEY )

    HOMEMADE, UNIK, MUKA X NAMPAK BULAT,SELESA, 39 WARNA, ANDA BOLEH PILIH SENDIRI

    INNER JERSEY SPECIAL : pertambahan accessories yg dijahit.

    Have a look our blogshop MANJA'S STSTION BLOGSHOP

    Free gift available from 23/5/11- 5/6/11

    ReplyDelete
  6. hua... ermmm.. nak tnya tudung tuh kite beli online ler... erkk..??? hye new here.. follow you..

    ReplyDelete
  7. jemput join GA cikbintang

    http://laylaluckystars.blogspot.com/2011/05/1st-ga-bintanghatyku.html

    ReplyDelete
  8. Wahhh~ Berjaya dapat shawl denim tu ye Yaya sayam. Tahniah. Hehe :D

    ReplyDelete
  9. wah yaya dh nk jd model ker ^^..btw nice pic ^^

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^