30 May 2011

promosi beli 1 VCO + 1 COLLAGEN hanya RM 100 !! dan kepada blogger free review


Assalamualaikum!!

haaaa ingat lagi tak korang promosi ni??? promosi ni yaya adakan balik sebab mendapat banyak sambutan. so apa salahnya sekali sekala berpromosi kan. 

jimat postage dah disini. kalau amik dua-dua supplement ni memang terbaekk laa. dan berita baik bagi para blogger yang ingin membeli VCO dan COLLAGEN dengan yaya.

anda akan dapat FREE REVIEW!! bukan free je. tapi yaya akan komen-komen sikit tentang blog anda. apa yang menarik dan apa yang tak menarik. yaya akan promot habis-habisan blog anda semua. so apa lagi bukan senang aku nak review2 orang ni.  and also blog korang akan berada dalam blog list yaya kalau berminat boleh

email : babygorjes@gmail.com

tak semestinya beli promosi di atas je. beli VCO saja pun yaya akan review or collagen sahaja pun sama.

ini pun produk catalyst gak. hair treatment dan hair revitalizer. terbaekkk! cepat-cepat jangan lepaskan peluang ini. 

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^