18 May 2011

pizza bagi diskaun 50% woowwww. tak pergi memang rugi.

Assalamualaikum,

semoga korang semua sihatttt. AMIN. 

semenjak dua menjak ni aku asik post pasal makanan je kan. tapi yang berpromosi je lah. mahal-mahal buat apa. baik kita cari yang jimat-jimat. dan yang terbaru selain mcd mc chicken tu ialah pizza!! pizza baik hati weh. bagi 50 % untuk set makanan yang terpilih. 

setiap hari ada menu yang telah ditetapkan tau! bukan ikut suka hati korang je nak order mana-mana. janji pizza RM 4.50. bayangggkannn RM 4.50 jek! MANA NAK DAPAT. pizza JJ pun RM 6.00 tau!





aku malas nak ulas panjang-panjang. jangan buang masa lagi. harini hari rabu, menu adalah Super Supreme Personal Cheesy Lava Stuffed Crust dan Soup of The Day & Garlic Bread . 


Jom terjah! 

4 comments:

  1. nak g la ..cm jimat ni..
    jum yaya g sekali..
    kay blanje..

    ReplyDelete
  2. hehe esk kua mkn pizza..khamisnye =)

    ReplyDelete
  3. waaaaahhh~~~~ tp sekali lg.. kt lipis xde.. huhu..

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^