23 May 2011

makan kat OLD TOWN WHITE COFFE. puas hati

Assalamualaikum,

akhirnya sabtu lepas sampai juga hajat aku nak terjah old town white coffe. dah orang duk kata sedap-sedap roti bakaunya. so aku sebagai ahli-ahli geng kuat makan perlulah merasa tahap masa kesedapan roti bakar kat situ. nak dengar komen aku? jom2!! komen melalui gambar setiap makanan yang sempat aku tangkap masa makan. susah jugak jadi blogger ni, nak makan pun kena tangkap gambar. buat apa-apa mesti ada laporan. bajet hidup macam retisss jek. cit! aku bukan nak show off cuma nak kongsi info jep.manalah tau nanti korang pun teringin nak makan. so adalah panduan sebelum terjah je kedai tu. tol tak?

so lets starttttt..........




.
..
..




ini namanya air chocolate. aku pun tatau la nama specialnya. tapi air dia ok la. mcm rasa hot coklat la jugak. takde la teruk . sedang2 aja. tapi sebabkan aku haus tahap gila aku bagi 4 bintang!!dari 5 bintangg!!



ini air kopi ape ntah. bf aku yang order. laki biasalah nk tunjuk kemachoan mestilah minum kopi. takkanlah air coklat pulak. pe barang cam budak tak cukup umur. opsss! rasa tatau. aku sempat rasa buih2 tu je. geram aku tengok buih tuh. ahahha


nasi lemak special ni memang special. bagi aku sangat sedap. tapi takleh la lawan nasi lemak buatan bonda ku kan. nasinya sedap. sambalnya sedap. yang specialnya kalau order nasi lemak special ni dia ada papedom dan ayam goreng. ayam goreng tu pun sedap. rasanya dia guna ayam goreng ayamas je. sbb rasanya sebijik.tapi berbaloi-baloi la makan. mahal tu biasalah. standard la cafe. nk murah makan kat gerai. 


haaaa inilah menu utama aku. hehe french toast . ntah ke betul ke tidak namanya pun aku tatau. yang penting french2 la depanya. hahhaa. rasanya sangat manis. sedap2. cuma kalau dia kurangkan manis sikit dah ok kot. aku ni tekak melayu. manalah sesuai dengan tekak perancis. HAHAHA.


ini idea budak gemuk. aka bf. dia lah yang tolong potong-potong. dia cakap seang nk makan. mulut aku kecik macam mulut ayam dia cakap. so susah nak makan. hahaha biol la


pengembangan di bahagian muka dan badan amat terserlah. pagi-pagi dah heavy breakfast. tu belum aku cerita pasal tengok wayang lagi. makan mak aiiii macam tak nak keluar wayang. huhuhu.

p/s: ada yang cakap old town white coffe ni tak halal. aku pun tak tahulah. sila bagi bukti yang sahih la tentang halal ke tak ni.aku konfius la.banyak sangat mazhab. pening!

5 comments:

  1. cdapnye mam!!!

    cik yaya bg r cikbintang mng pulak kali ni..hehehe
    meh larh like my design kt misslily shop hehe

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150189473418818&set=a.10150189469703818.321001.225523008817&type=1

    ReplyDelete
  2. Heeee, comelnyaaa Miss Yaya nehhh <333
    Heeeee :d

    ReplyDelete
  3. wah...ramai gak kate nasi lemak dier sedap aiih
    kne cube neyh
    ^_^

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^