19 May 2011

maddi jane. kenal ke??

Assalamualaikum,

jam 12.59 , 1 minit lagi pukul 1.00 pagi. esok aku ada paper EDU tapi takde hati nak study. sebabnya tiada sebab. siapa yang rajin study wehh?? habaq maiii sat. aku memang tak suka study. masuk dewan baca doa jawab soalan then keluar. apa susah. jangan susahkan benda yang susah!! apa yang aku merepek. biasalah tetengah malam ni memang begini. mata dah mengantuk ni. but aku nak share dengan korang satu benda.

MADDI JANE 

 she's sooooo cute!!!




pernah ke dengar?? mesti tak pernah kan. so aku nak kongsi dengan korang. ni pun kawan aku kenalkan. budak ni bagi aku talented. sebab dia bawa lagu-lagu yang dinyanyikan lebih bagus berbanding penyanyi sebenar. tak de lah aku nak cakap yang penyanyi asal tak bagus. cuma bila budak maddi ni nyanyi aku rasa lagi feeling. haaa tak caya. try dengar ni



well mesti nak cakap biasa-biasa je kan. tapi bagi aku dia ni unik. umur baru 11 tahun. tapi suara mantap. tak tahu lah kalau umur dah 20 tahun camane suaranya. mesti makin sedap kan. dia nyanyi slumber jep. lagi satu aku suka dia nyanyi lagu ni. 



besh kan!! tak suka sudah. aku tak paksa pun. biarlah dia nak nyanyi lagu orang pun bagi aku tetap besh! sebab aku dah minat. aku ni kalau dah minat orang ni memang puji melambung habis la. kalau tak minat senyap-senyap sudah. kutuk dalam hati. malas nk tulis dalam blog. tambah kedosaan. dah la dosa sedia banyak. hahaha


okaylah cukup untuk malam ni. doakan aku dapat jawab exam dengan tenang dan boleh keluar hall cepat-cepat. sayangg korang!! ^__^

3 comments:

  1. saye kenal maddi jane :)
    saye suke lagu price tag ngan just the way u are yg die nyanyi ..

    ReplyDelete
  2. Kenal!! She's very taleted tp cover die kat youtube sket jer..

    ReplyDelete
  3. yeah i like her..ag2 nyanyi lagu just the way u are.~

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^