20 May 2011

Haaaa takut makan VCO ??

Assalamualaikum,

tadi aku dapat satu komen dari sorang blogger ni dia cakap dia takut nak makan VCO.

pelik..pelik..ada orang takut nak makan VCO ? aik kenapa. tertanya-tanya jugak aku. setakat ni tak de lagi dengar orang takut makan VCO. hehe tapi aku rasa dia takut nak try sebab akan naik jerawat kot. mungkin lah kan.siapa suka jerawat naik kan. tapi bukankah bagus tu. tu menunjukkan VCO tu berkerja dalam badan anda. aku memang kena healing crisis tuh. sabar je lah jerawat comel-comel kat muka ni. lama-lama nanti akan ok lah.

kenapa? tak percaya ke . nak cakap aku tipu? terpulang. korang boleh baca blog ini.


-dalam entri ayun ni banyak gambar-gambar yang menujukkan perubahan selepas makan VCO selama 30 hari. memang menakjubkan. aku pun terkezutttt. bacalah untuk tambah ilmu.
*CREDIT TO AYUN 

haaaa si cantik manis ni pulak namanya ruby, ruby ade jual tudung-tudung dan juga shawl. dia memang mengamalkan VCO dan COLLAGEN secara berterusan. memang dia berpuas hati dengan hasil kulitnya sekarang. makin flawless tauuu. chantek je muka dia kan. 

*CREDIT TO RUBIEY SCARF

jeles ka tengok orang makin cantik makin berseri-seri. korang tak jeles ke. aku setiap hari stalk blog cik epal tu. aku tengok dia makin hari makin cantik. cik epal takmo bagi tips ke mcmane jerawatmu boleh hilang?? makan VCO kah?? hahahha.. gurau je.

kepada adik yang takut nak try VCO tu, janganlah takut. VCO tak makan orang ,orang yang makan VCO. tak cuba kita tak tahu keberkesananyaaa..sama-samalah kita berusaha untuk menjadi lebih baik dan cantik!!

kalau korang berminat dengan VCO dan COLLAGEN boleh pm di FB yaa..OR email babygorjes@gmail.com

HARGA VCO -RM 39.90
HARGA COLLAGEN -RM 59.90

1 comment:

  1. Shag dulu pun takut sbnrnya. Haha :D Tapi, selalunya bila makan ubat jerawat ia nya adalah wajib untuk jerawat naik sblm hilang tanpa parut pun. Sebab tu beli jugak VCO akhirnya. Hehe :D

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^