29 May 2011

CATALYST HAIR TREATMENT & HAIR REVITALIZER , rimas dengan masalah rambut??

Assalamualaikum,

harini yaya nak kongsi dengan korang semua. produk CATALYST yang lain. yang bagi yaya agak superb jugak la. sangattttt la sesuai untuk sesiapa yang mempunyai masalah rambut. macam-macam masalah rambut ni tau. yaya amat jaga rambut. tapi jaga macamna pun kalau dah nak gugur tu tetap gugur. sayang gilaaa bila rambut gugur. paling rimas bila nak sapu lantai. penuh rambut kitaa je. huhuuh sedih-sedih. siapa ada masalah sama macam awokk. leh la angkat tangan cam awokkk. hehehe 

jom kita lihat masalah rambut yang sering di alami

rambut gugur. sakitnyaaa hati bila tengok rambut kat sikat.

ada sesetengah tu sekali meraup rambut. terus dapat segumpal rambut cmni. lagi sedih (sila abaikan bahasa melayu saya yang teruk itu, hahaha)

yang ni paling tak tahan. kulit kepala berkuping-kuping. kering dan meningkatkan kadar kelemumur.kesiannn

masalah biasa. rambut kering. aku pun menghadapi masalah rambut kering ni. tak cantik la. lembap2 baru cantik dan sexiii

tapiii kalau nak rambut cmni!!!

rambut adalah mahkota setiap insan, memiliki rambut yang cantik, bersih, wangi dan sihat adalah satu keperluan,

so kalau nak rambut cantik dan sihat seperti ni jom lah try prorduk hair care catalyst. sebenarnya produk ni sama setanding dengan kehebatan VCO cuma kurang promosi so tak ramai yang berani nak cuba kan. tapi insyallah. kalau kita berusaha, macam saya yang sentiasa berusaha nak kelihatan cantik hasilnya akan setimpal dengan usaha kita. cuma perlu bersabar dan antara lambat dan cepat je. 



harga pun berpatutan la bagi yaya bawah RM 50 lagi kan. tak mahal dan tak murah.

KELEBIHAN CATALYST HAIR TREATMENT

1. Mengatasi masalah kulit kepala berminyak& berkerak(kuping)
2. mengawal masalah kelemumur
3. mengatasi masalah keguguran rambut
4. mencantikkan rambut agar sentiasa kelihatan sihat & berkilat
5. melindungi kulit dari radiasi ultra violet matahari
6. menghitamkan dan melebatkan rambut
7. mengatasi masalah kutu rambut
8. rambut akan sentiasa berbau wangi dan segar


KELEBIHAN CATALYST HAIR REVITALIZER

1. Picit HR dalam anggaran 1/2cm ke tapak tangan
2. Sapu rata ke rambut seperti minyak rambut yang lain
*boleh diguna oleh perempuan & juga lelaki*





jadi kalau berminat boleh email yaya di
email :babygorjes@gmail (boleh tanya macam-macam kalau tak faham)

malam ni yaya akan adakan promosi khas untuk blogger-blogger dan non blogger. pastikan anda semua stay tuned kat blog yaya okay!!

1 comment:

  1. tak pernah tahu psl produk rmbut dri catalyst... tq for sharing, yaya ^_^

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^