02 May 2011

betol lah orang cakap. kalau pembaca banyak komen baru semangat nak menulis blog!

Assalamualaikum,

wahhh aku dah semakin bersemangat. thanks a lot kepada pembaca yang komen entry tadi tuh. yaya akan pilih pemenang hujung minggu nanti. so sesiapa nak hadiah silalah komen entry sebelum ini. hehehe. kalau nakkk.tak paksa okay

tapi memang serius la. semangat nak menulis kembali tu ada la sikit. walaupun masih blurrr lagi nak tulis apa. at least adalah jugak cerita. tentang VCO sekarang ni aku masih ambil order. tapi ada beberapa masalah stok yang tak terjangka sangat tinggi permintaan sehingga terpaksa que la untuk dptkan stok. aku terpaksa tunggu 2 minggu tau. so kepada pembeli kena lah bersabarrr sikit. aku pun bersabarrrr je. huhu.

korang nak tengok tak gambar makanan yang besh gilaaa!

aku nak promot kat korang. makan lah kat kaizer..besh gila wooo.ayam dy besau2. kalau beli meal yg besar la. harga rm 16.90. berbaloi-baloi. takde tax rasanya. yang tu aku tak sure.

coleslaw amat yummy..walaupun kentang gorengnyaa hangus. abang kaizer sila belajar menggoreng kentang lagi yeee



inilah akhirnya yang jadi pada ayam yang gemuk2 itu tadi. semua ini angkara dia ni!! dia ni!! aku tak bersalah..

dia ni budak gemuk montel. dia suka gajah sebab sama biru macam dia. hahaha comel kan. 

nanti aku nak promot aiskrim yang mahal pulak. hehe tunggu~

3 comments:

  1. perrgghh!!!!
    sedap giler doll....
    alhai...cumelnyer cik abg baju itam tuh..mane c aweknyer..kli nie x bgamba bsame k??

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^