20 April 2011

vco melancarkan kitaran haid? tak percaya? percayalah


Assalamualaikum,


ada masa online ni nak update jap testimoni VCO. thanks to eila sebab sudi berkongsi dengan semua pembaca tentang 1001 kebaikan VCO CATALYST ni. kalau berkongsi dan orang tu amalkan VCO akan ada ganjaran yang Allah berikan. amin.. benda yang baik jangan disorok dan benda yang kurang baik jangan ditunjuk-tunjuk.
serius yaya tak tipu, memang VCO melancarkan peredaran haid. termasuk yaya sendiri yang mempunyai masalah ni. lepas makan VCO dua bulan. setiap bulan datang period. kalau tak 3 bulan sekaliiii baru muncul. sedih tau. rasa tak normal. je.



so lepas makan VCO CATALYST. yaya dah rasa normal kembali termasuk lah eila. thanks eila. kalau korang rak percaya lagi tak tahulah. mesti korang nak ckp. 'eleh yaya tu pomot beria2 sebab nak jual vco' OK TIDAK!

saya cuma nak berkongsi kebaikan VCO.

6 comments:

  1. eila x sabar nak abih kan sebotol :))
    x rugi makan vco nie,sebab fungsi die 2 dlm 1...x payah nak klua duit banyak2 untuk sihat...rm39.90 da ckup :))

    p/s: eila x penah kenal cik yaya,tkot jgk de yg ckp eila nie kawan baek cik yaya ke,sbab tu dok pomote kan utk cik yaya..nie sekadar nak bkongsi kebaikan pasal vco :P

    ReplyDelete
  2. cmne ek nk beli vco nih?? nk sgt try la..
    serius xlrat la stress pk sal haid xnrmal nih.. huhu

    ReplyDelete
  3. alynn google pasal cara nak atasi masalah haid tak teratur, terus jumpa blog ni..then, alynn follow..#1804

    btw, VCO ni alynn ada nampak kakak senior satu umah ada makan..alynn ingtkn just nk cantikkan kulit..xtau pulak dia boleh lancarkan haid..boleh email alynn x? nak tahu details pasal VCO ni..sebab x biasa makan bnda2 ni..tq

    alynnnyzaa@gmail.com

    ReplyDelete
  4. email sy cara untuk mendapatkan produk ni...

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^