10 April 2011

testimoni VCO terbaru 10/4/2011

credit to CPM HONEY NURHALIZA

beliau mengamalkan pengambilan collagen dan vco selama 6 bulan. inilah hasilnya flawless gila kulit beliau kan. korang tak nak ke kulit muka yang macam ni? jom lah cuba collagen catalyst, sangat sedap okay! yaya pun sedang makan collagen catalyst sekarang. bila bangun pagi muka lembuttttt lah sangat. dan muka rasa segarrr jek.

dan ini testimoni yang terbaru VCO CATALYST.

 *kulit muka bermasalah
 *kulit dah tak kering


*migrain dan sengugut dah kurang
*muka dah semakin ok

so yaya dah kongsi dengan korang semua produk catalyst yang amat superb ini. setiap hari dapat testimoni yang baik-baik. .kalau berminat leh PM yaya di FB or email :babygorjes@gmail.com

HARGA COLLAGEN = RM 59.90 
HARGA VCO             = RM 39.90

1 comment:

  1. ok....bru baca....hehe......harga mereka ni included postagekah??

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^