08 April 2011

rindu nak update blog.

Assalamualaikum,

ghindunyeeee nak update blog. sekarang dah update. baru rasa leh bernafas sikit minggu ni. bukan senang nak senang dan bukan susah nak susah. yeke? layannn..

korang rindu tak nak baca blog ni? ke tade sapa pun baca. yelah blog tak femes. hahaha ayat menaruh harapan. tapi ramai gak tanya bila nak update blog. dan semangat nak update tu semakin berkobar-kobar. banyak sebenarnya benda nak story tapi tulah tatau nak mula dari mana. nak upload gambau still dalam camera. sedang bercas pulak bateri kong. esok la letak gambar baru-baru.

ini gambar yang lama-lama

antara koleksi bbm aku. ini yang lama.


okay ini bukan bahan bantu belajar ye!

ish! ntah pape la aku update blog. takde objektif lansung! tak tercapai. SIAPA SOKONG SAYA UPDATE BLOG YANG BEROBJEKTIF?? SILA ANGKAT TANGAN MACAM SAYA (USOP WILCHA!) I LIKEE. HAHAHA

1 comment:

  1. nak tiru bbm tu bleh? tgh pk nk wt bbm ape, skg dah dpt idea..tocey3~ =)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^