21 April 2011

barang nak let go. murah dan berbaloi-baloi

Assalamualaikum,

hari yaya nak let 2 barang yang memang yaya sayang. tapi malangnya tak sesuai pulak dengan yaya. setiap orang kulitnya berbeza kan. so kepada yang pernah menggunakan SK II ni mesti akan terkejut tengok harga yaya offer ni. sangat-sangat murah. masa beli sangat-sangat mahal. tapi yaya nak jual mahal-mahal pun benda dah diguna so jual murah je la. asalkan tak membazir. nak buang sayang pulak


Containing more than 90% Pitera®, this much loved miracle water is a must-have for healthy, radiant skin. It helps maintain the skin's natural renewal cycle to its optimum condition to allow skin nourishment. It also works to balance the skin's pH and sebum secretion, so oily and dry areas are properly moisturised. Application Guide Use twice daily, morning and night. After cleansing, gently pat face and neck using a cotton pad soaked with Facial Treatment Essence. You can even use it on the eye area

harga sebenar amat mahal
harga yang yaya offer
RM 50 
INCLUDE POSTAGE OK!


SK II ni ori yee..made in JAPAN. sumpah tak tipu

OK SKII  DAH SOLD OUT SEMALAM

ini barang yang kedua ni. sayangggnnyaaa nak jual tapi sebab tak sesuai jual la. dari buang. kalau nak bagi gituuu je tak pulang modal kan. so yaya nak jual dengan harga murah gak


COLLAGEN MOISTFULL CREAM. jenama ETUDE HOUSE

cream dia sangat besh. siap ada massage cream lagi yang kecik tomel tuh. tapi malangnyaaa tak sesuai dengan yaya gak

HARGA BELI : RM 46.00

so yaya nk offer kat pembaca blog semua

RM 35.00 SAHAJA!! TERMASUK POSTAGE OK

cream ni yaya baru guna 10% je.sikit jek


so kalau berminat leh email yaya babygorjes@gmail.com. kepada sesiapa yang cepat dan membeli kedua-dua barang tersebut akan dapat harga RM 80 sahaja dan dpt free gift! cepat2!!!!

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^