16 March 2011

uiks! ada orang review VCO gak la. ni makin sayang neh!

Assalamualaikum.

tok! tok!! tok!!!!! hehehe akibat makan satay yang terlalu banyak menyebabkan otak semakin tak center. okay untuk pengetahuan pembaca-pembaca ku yang cantik manis hensem GILA aku sangat happy harini sebab assignment aku tak siap-siap lagi. dan yang membuatkan aku bertambah happy ialah cuti tinggal beberapa hari je lagi.

nilah muka happy sangat.
(maaflah kalau seribu kali asik gambau yang sama model tak dpt tajaan shawl lain.SEKIAN)


dan membuatkan aku bertambah-tambah HAPPY ialah 

KLIK SINI, anda akan tahu jawapanyaaaa zasssss~

p/s : eh korang tahu tak berkawan dengan blogger adalah lebih tenang berbanding berkawan dengan kawan realiti. seyess aku cakap sebab diorang tak busuk hati tak muka bertalam ubi!. HAHAHAHA~ ko sentap boleh blah.

4 comments:

  1. Alaa~ Shag bukan review apa pun. Just nak kecoh satu dunia belog Shag dah beli VCO. Hahahaha. Dan dari situ, kawan Shag sorang tu rupanya dah lama cari VCO neh sebab dia ada masalah dgn peod. Kan, tak ramai orang jual. Kira macam satu lucky lah Shag kecoh kejap :P

    Psst. Yaya pakai lens jenis apa tu? Besar gilos mata!

    ReplyDelete
  2. agak laa.kawan kawan orang yg kite tak kenal much more better kot.
    like ur word, "kau sentap boleh blah." :)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^