18 March 2011

testimoni selepas makan VCO 2 hari?? menakjubkan!!

Assalamualaikum,



alhamdullilah dengan izin Allah rezeki dimurahkan lagi dengan VCO. kalau dah mencapai target aku nanti, aku nak buat contest la.. haaaaa time tu semua mesti join kalau tak mak sentap! hahaha

korang nak tau. shagcomot sangat baik hati sebab setiap hari promot aku hahhaa rasa terharu aku. rasa nak polok-polok pun ade. dan lagi rasa terharu bila shagcomot ni pomot vco.

alhamdulillah, masalah muka berminyak beliau makin kurang. hope terus amalkan vco ni dan kulit muka akan sentiasa lembap dan insyaallah dengan izin Allah kesihatan akan bertambah-tambah baik!!

so kalau korang nak baca apa testimoni shag after 2 hari makan vco jom kita terjah!! zasssss KLIK SINI

5 comments:

  1. dudu nak beli VCO kat yaya leh? muka dudu bminyak la...+ jerawat...

    ReplyDelete
  2. cik yaya,zaty dh mkn vco dah 2 mggu lbih.
    but takde kesan apa pun sgt...

    my kulit semakin kering je.

    or ada apa2 pntang kah???

    ReplyDelete
  3. @Cik NurulZaty

    sorry zty, kalau takde perubahan mungkin kurang minum air..try minum air yg banyak yee

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^