04 March 2011

testimoni paling terbaekkkk setelah menggunakan VCO selama 5 bulan.

Assalamualaikum,

kredit to CPM HONEY NURHALIZA!

cukuplah sekadar meletakkan gambar anda semua boleh menilai sendiri keberkesanan VCO macam mana.

ini gambar paling terbaruuu kak cpm honey nurhaliza. yang telah mengamalkan VCO dan Collagen Catalyst selama 5 bulan. mmg banyakkkkk perubahan. kulit makin gobuuuu..walaupun mengadung sekarang tapi haihhhhh..tatau nak cakap apa dah. 

'
 VCO -RM 39.90 SAHAJA!

COLLAGEN -RM 59.90 SAHAJA!!!


kalau korang rasa nak mencuba produk ni bolehlah pm yaya kat facebook ye KLIK SINI. mana yang tak add as a friend lagi tuh leh tulis message ye 'NAK VCO!!!' hehe..

TAPI..TAPI...TAPI...

yaya akan ambil pre order dulu disebabkan permintaan VCO yang terlalu tinggi sekarangggg jadi penghantaran lambat sedikit dari kilang. tapi jangan risau..anda tetap akn dpt barang. cuma lambat sikit jee..baik beli cepattt nnti stok habis tak leh cantik gebu mcm kak cpm niaaaa...hehehe

HARGA VCO : RM 39.90 SAHAJA!!! cepat pm kat facebook!! 

2 comments:

  1. uhuk2....ingtkan entry apa la td..eehe..tq dear,..all the best ok..yaya agent yg baik

    ReplyDelete
  2. Sayam. Collagen utk apa pulop? Hahaha ;D

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^