20 March 2011

testimoni CATALYST Virgin Coconut Oil Latest

Assalamualaikum,

harini aku nak kongsi lagi testimoni Virgin Coconut Oil  jenama CATALYST. hehe. saja je mention jenama tu sebab kan sekarang kan banyak jenama minyak kelapa dara so aku nak mentionkanlah jenama CATALYST yee..bukan jenama lain ok.

alhamdulillah ada lagi seorang pelanggan VCO aku yang berjaya menyelesaikan masalah parut jerawat kurang di muka. sukaaa sangat2!! alhamdulillah.. tapi dia cakap takes time jugalah nk hilang tuh. bukan makan sebotol terus leh hilang. semua ni kena berterusannn.istiqamah...

okay ini buktinyaaa yaa..aku tak tipuuu



besh kan testimoni ni. aku promot beria-ria bukan nak untung tetapi nak kongsi produk yang sangat mujarab dan hebat ini. alhamdulillah dengan adanya VCO ni ramai yang beli kali kedua...ketiga dengan aku. means VCO mmg berkesan la kan.

TAPIII..

kalau ada yang tak berkesan tu mungkin metabolisme yang rendah sama seperti aku. dah makan sebotol baru kitaran haid ok balik. alhamdulillah..so kepada sesiapa yang berminat dengan VCO boleh order ngan yaya ye

boleh
email :babygorjes@gmail.com

PERHATIAN : ANDA DILARANG MENG'COPY' SEGALA TESTIMONI DAN AYAT DI DALAM BLOG INI -TINDAKAN AKAN DI AMBIL JIKA TERDAPAT MAKHLUK YANG MELAKUKAN KEGIATAN TERKUTUK INI TANPA IZIN AKU

7 comments:

  1. nk try jgk dptkn..
    tp tgh pokai ni..
    hihikk

    ReplyDelete
  2. ok tggu next gaji nk order again..:)..

    ReplyDelete
  3. mahal ke vco ni?? nk dapatkan info kt mane ye pasal vco catalyst ni?

    ReplyDelete
  4. salam..saya nak minta izin share blog untuk info VCO boleh x?

    ReplyDelete
  5. cmne nk order?

    ReplyDelete
  6. hai...
    saya pengguna baru vco...tengah jenguk2 cari info...(:

    ReplyDelete
  7. hai...
    cmne nk order? tingin nk cbe... :))

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^