06 March 2011

siapa nak pre order VCO sekarang cepatttt!

Assalamualaikum,

testimoni mengenai VCO semakin hotttt sekarang. korang semua nak tahu. permintaan VCO sangat tinggi sekarang jadi stok pun lambat sedikit dapat. huhu. takpe2 bak kata kak cpm sabarrrrrr..ini bukti VCO lambat smpai skit.


haaaa tengok mmg ramai gila yang beli VCO sekarang. aku pun dah tak menang tangan ambil order. dan menenangkan para pembeli sbb lambat pos. b








SO TAK PERCAYA LAGI??? takkan la pelanggan nk menipu kot. hehehe kepada yang berminat leh pm yaya kt FB or kepada yang tiada  FB leh email at babygorjes@gmail.com

p/s: tapi janganlah beria-ria nk order pastu bila time bayar senyap. tak baik tauuuu..

2 comments:

  1. salam..cik yaya..cmana ek nak jd agent vco ni..?

    ReplyDelete
  2. aah la..
    cam bes je..
    cmne nk jd agen ye?
    klau syu guna vco nnti OK, nak jd agen la..
    hehe..~

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^