12 March 2011

RESTOCK t-shirt GENG BLOG PINK.

Assalamualaikum,

ramai yang bertanya kat komen. bila nak buat lagi t-shirt GENG BLOG PINK. haihhhhh..yang batch 1st ni pun aku terkial-kial nak uruskan. inikan batch 2nd. hahahaha macam tak mungkin. tapi tengoklah macamana nanti. sekrang ni mmg tak boleh insyaallah hujung tahun boleh kot. sbb kurang sibuk. sekarang ni aku mmg sangat-sangat sibuk korang tanyalah geng blog pink yang lain. berapa lama dyorang kena tunggu utk dapat t-sshirt tu. kesiannn mereka.


so segala pertanyaan telah aku jawab, insyaallah HUJUNG TAHUN NI AKU AKAN AMBIL ORDER OKAY..hehe..

terima kasih sbb berminat dengan t-sshirt geng blog pink tu. heheh tp seriuslyyy comel~ i liokeee.

2 comments:

  1. t lau nak amek order lg,gtaw erk...
    nak sgt2 tshirt tu...
    nyesal x sempat nak order ari tu :(

    ReplyDelete
  2. betul.sy nak juga..tp sy jarang online..cmner nak berhubung ni =(

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^