11 March 2011

no tracking t-shirt GENG BLOG PINK!



jangan tanya kenapa gambar terbalik semuanya..sebab aku malas nak ROTATE. hhahaha

Salam, yaya dah pos baju GBP semua harini. 24 parcel semuanya..jadi disini yaya sertakan tracking no utk memudahkan korang semua trace mane parcel korang. Yaya guna pos ekpress ye. Kemungkinan untuk smpai adalah 3 hari bekerja. Jadi kalau ada sebarang masalah dengan parcel silalah berhubung dengan pihak pos ye..bukan dgn yaya. Yaya dah pos semuanyaaaa.

  1. Mastura-LD125977846MY
  2. Afifah    - LD125977832MY
  3. Wan Norazila - LD125977829MY
  4. Nurul Syuhada- LD125425159MY
  5. Nor Syazana- LD125426154MY
  6. Hazwani- LD125426145MY
  7. Hirtinie- LD125426123MY
  8. Farah –LD125426137MY
  9. Azlin –LD125426110MY
  10. Siti Ashah- LD125426106MY
  11. Zakiah-LD125426097MY
  12. Shardatul irny-LD12542608MY
  13. Nadhirah –LD125426070MY
  14. Nurul Izzati- LD5425180MY
  15. Nur Izzati-LD125426168MY
  16. Nur farahiyah –LD125426171MY
  17. Syazwani –LD125426185MY
  18. Izian –LD12 5426066MY
  19. Nurul adnin-LD125426199MY
  20. Juwita osman- LD125426018MY
  21. Hafizah –LD125426021MY
  22. Nurul Jannah –LD125426035MY
  23. Edwinna –LD125426049MY
  24. Norsuhana –LD125426052MY

Wahhhh!! Settle akhirnya..so disini yaya nak mintak maaf banyak jikalau yaya ada terkasar bahasa atau tak dapat nak puaskan hati semua orang. Maafkan yaya. Yaya dah cuba buat yang terbaik utk korang semua. Kalau ada kekurangan mohon maaf sangat2. Hope bila baju tu dah sampai korang sukalah ye. Then jgn lupa trace no parcel korang!!!



6 comments:

  1. xnk wat tempahan lg ke?byk yg menunggu ni..ehe.. =)

    ReplyDelete
  2. yessss .tak sabar nak pakai baju tu :)

    ReplyDelete
  3. taksabar tunggu baju tu merentas laut china selatan :)

    ReplyDelete
  4. yaya!! sayang kamu sangat2...=))

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^