16 March 2011

nak tau contact lense apa yang yaya pakai

Assalamualaikum,

mood sedang buat assignment ni. tapi mood nak berkongsi dengan pembaca adalah lebih berkobar-kobar. tadi puan shag yahaya telah bertanya. contact lense apakah yang aku pakai smpai mata nampak besauuuuu.. hahaha



mata aku bukanlah semulajadi comel. mmg kebanyakan wanita sekarang gemar memakai contact lense. macam sejenis benda yang wajib ada dalam beg make up . kalau tak de tak macam barbie doll la. ahahah kesian lelaki-lelaki di luar sana. banyak tertipu dengan muka plastik macam aku ni. tapi aku tak sentap, aku mengaku. hahahaha

so kalau berminat boleh usha-usha kat bawah ni. 

nama contact lense ni I FAIRY ECLIPSE 
diameter : 16.2 mm 
harga : rm 43 free postage okay!! (benda yang comel mmg agak mahal. tapi kalau dah suka beli 2 je terus mmg dah tak tahan akan kecomelanyaaa , hahha)







kalau teringin nak beli boleh email yaya jugak at babygorjes@gmail.com
dan lagi satu boleh request apa-apa power kalau sebelah kanan lain dan sebelah kiri lain pun okay no hal. tapi bergantung pada stok la sayanggg ye.



aku ni dah macam shopping compleks kau tau. semua benda aku nak jual. hahahaha. yang penting rezeki itu dicari dengan usaha bukanya dengan tetttttttt~ boleh la email ye jangan segan2..jangan malu2...nak tanya banyak-banyak pun boleh. aku tak kesah.

12 comments:

  1. cantik cantik. selalu try beli kt kedai jew. xpnh try lg beli online. kualiti die same ker cik yaya ?

    ReplyDelete
  2. @fiqaliqa

    selalunya yg kt kedai tak secantik online..hehe kualiti tu tak reti yaya nk ckp. setakat ni pakai alhamdulillah ok. kalau beli freshkon or acuvue sgt lembik la. tak besh pakai.hehe

    ReplyDelete
  3. Kak Yaya , agak-agak berapa harganya ?

    ReplyDelete
  4. @Faziera

    ouh lupe nk gtau..hahaha..baca kat ats dah tulis

    ReplyDelete
  5. brape lama nyer nie??comel2 hehe

    ReplyDelete
  6. Murah gilos sayam! Shag jumpa i-fairy ni dekat 60 kot. Pergh~ Nt Shag nak order. Kena tunggu duit lagi =.='

    ReplyDelete
  7. cik yaya..lens nie je yea yg ade?? laen??

    ReplyDelete
  8. @Irny
    yaya suggest pakai 5 blan je. tp kalau pndai jage setahun pun boleh. lepas tu trus buang yee. hehe

    ReplyDelete
  9. @azryNaiN

    ade byk yg laenn..tp x upload ag,nnti ye yangg.

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^