20 March 2011

kulit makin cerah selepas makan CATALYST VIRGIN COCONUT OIL..alhamdulillah

Assalamualaikum,

baruuuu je nak rehat-rehat tapi tiba-tiba ada seorang pelanggan ni inbox yaya kat facebook. dia kongsikan berita gembiran dengan yaya.

jom baca!!



Virgin Coconut Oil ni pun leh mencerahkan kulit muka rupanya. alhamdulillah..VCO dah banyak membantu wanita-wanita yang bermasalah tentang kulit muka, jerawat, kitaran haid. sengugugut,, berdengkur..mmg superb. sebab dah terlalu banyak testimoni yang mmg sahih. semua ni yang paling latest. cubalah tgok masa dan tarikh

apa lagi, korang tak nak mencuba ke? rugiiiii tau tak cuba..insyaallah VCO boleh membantu tapi dengan pengambilan yang berterusan la ye..bukan sebotol terus berkesan. ikut metabolisme masing-masing yeee..

1 comment:

  1. mcm mne nk order? klau nk bli trus area2 kl-s.alam ni kt mne ye? thnx for the info. ;)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^