12 March 2011

janganlah buat saya macam ni.

Assalamualaikum,

saya berniaga anda pelanggan dan aku tahu pelanggan is always rite kan. tapi kalau korang dah email nak order VCO tu janganlah senyappp je lepas tu. aku rasa macam korang tak serius nak membeli. jangan buat orang macam tuh. tak baik..kita sama-sama tolong antara kita. aku tak marah. aku tak sentap korang tak nak beli beratur-ratur orang nak beli. jadi jangan amalkan amalan back out buyers ni.

1 comment:

komen anda begitu berharga~ ^__^