15 March 2011

entry yang penuh dengan gambar kanak-kanak riang.HAHAHA.

Assalamualaikum,

minta maaf la kalau ada yang muntah darah lepas baca entry ni. entry ni penuh dengan gambar model kicap tamin. hahahaha.


senyum pun muka ketat je. abaikan parut di dahi tu ye. kenangan masa kecil

saja nak show off kedutan dan parutan di muka

konon mood sedih tak dapat makan kicap TAMIN. hahhah

konon muka keayuan setelah putera TAMIN datang membawa kicap. NGEH2!!!



haahahaha mesti korang tension dan tertekan masa baca blog aku ni. kesian..kesian...tension dengan tertekan tu sama ke? ceciterr..ceciterr... sebenaunyaaa aku nak bagitahu kat semuaaaaa rakyat jelata yang selepas makan VCO!! bila nak mekap tu tak perlu nak tenyeh teruk2. smooth je bila sapu foundation or bedak.

serius aku tak tipu. kulit makin licin. kalau ade jerawat tu mestilah ada sebab musababnya..perempuan dan laki mmg xleh lari dari jerawat..dah matang la kataknannnnn..hahahaha.

so meh la try VCO.

RM 39.90 sahaja. berminat leh email babygorjes@gmail.com


4 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^