04 March 2011

entri yang penuh dengan tanda tanya.

Assalamualaikum...

apa entri yang penuh dengan tanda tanya? hahhaa ntah pape. badan ni sebenarnya rasa sangatlah lemau. siapa cakap bakal cikgu ni senang? tell me!! tell me!! rasanya kerja cikgu la yang palingggggg arghhh syorgaaaa. hahah

okaylah entry yang penuh dengan tanda tanya ialah aku dengan rasa rendah dirinya nak beri penghargaan kepada pengkomen blog yang palinggggg bertuah harini. hari jumaat lah kata kan..hahaha. tadi kan aku ada buat entry tentang cik yaya di mana kan. adalah 7 orang komen. kan aku dah cakap siapa yang komen palingggg tepat dapat HADIAH!!

gila ah? betulkah?

eh betul lah. takkan la nak tipu pulak. bukan senang orang nk komen kat blog pink ni. jarang tauuu ada orang komen. huhu.

dah la malas cakap banyak. pengkomen blog saya yang bertuah itu ialahhhhhhhh...dengan jawapanya

Cik yaya tgh bz dgn VCO + wat assigmnt + g class kan2 hehe "

ialah...jeng..jengg..jengg...


TAHNIAH!! TAHNIAH!! walaupun aku busy tapi masih sempat adakan contest ntah pape ni. tanya cik yaya kat mana je pun?? hahahahahha..

Miss Irny sila bg details kat FACEBOOK yaya yee.. kalau nk hadiah la....kalau tak nak xpe.. hadiahnyaaaa rahsia!

4 comments:

  1. Wahh~ tgh busy busy pon sempat je kan! Nampak sangat blogger tegar neh! ;D

    Mari ke belog Shag :
    Marilah mengundi, undi Shag Yahaya

    ReplyDelete
  2. komen2 je dpt adiah?
    bestnyeee,,
    hehe

    ReplyDelete
  3. hehe..nk hadih jugak~
    tp mmg bukan senang nk jdi cikgu..org nmpk senang je..cuba bg dia jdi cikgu kt skolah dlm sminggu je..x lama..bru la dorg bleh rse 'kegembiraan' jd ckgu ni..

    ReplyDelete
  4. wah selalu2 la wat contest cmni cik yaya haha ^^..tq yaya muahhh2..nanti irny bg details ek =)

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^