25 March 2011

COLLAGEN CATALYST yang ummph!


Assalamualaikum,

kalini yaya nak share lagi satu produk yang kedua HOT selepas VCO CATALYST. seperti yang semua dah tahu VCO CATALYST sangat baik kan. macam-macam kebaikan yang telah pelanggan rasai. tapi ada lagi 1 produk yang mungkin ada tak perasan atau tak tahu iaitu COLLAGEN CATALYST yang mendapat tempat di hati pelanggan yang membeli VCO CATALYST gak.

yaya pun belum cuba. minggu depan baru nak beli. so kalau sesiapa nak order sekali leh PM yaya ye kt FB. okay lah yaya nak story morry sket mengenai COLLAGEN CATALYST ni. kalau tak baca maka tak cinta kan.



Kenapa anda perlukan collagen?
Apakah kebaikan collagen?

GOLONGAN yang sesuai menggunakan COLLAGEN CATALYST ini ialah
- wanita yang ingin berkahwin (mesti berseri-seri muka atas pelamin)
-anak-anak dara yang nak masuk umur 20 -an (boleh mengekalkan keanjalan kulit)
-ibu mengandung (untuk sentiasa kekal berseri-seri)


KHASIAT MENGGUNAKAN CATALSYT COLLAGEN

- membantu proses pemulihan osteoperosis & osteoarthritis
- mengembalikan kesegaran & keremajaan kulit
- mengatasi masalah kulit kusam,kering & berkedut
- membantu melicinkan kulit merekah dan kuku malap
- menyuburkan rambut agar kelihatan lebat & berkilau
- membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima


KESAN MENGAMALKAN CATALYST COLLAGEN

- kulit tidak akan berminyak tetapi tidak terlalu kering
- dapat mengurangkan masalah JERAWAT (akan hilang)
- dapat mengurangkan PARUT-PARUT yang ada di kulit
- minda lebih cergas dan pergerakan anggota badan menjadi lancar 

- kuku tidak patah, rambut akan jadi lebih cantik

APA ITU COLLAGEN?

Collagen merupakan struktur protein yang berfungsi sebagai :
  • Perekat dalam badan. Ia memberikan struktur kepada badan,
  • Melindungi dan menyokong tisu-tisu lembut serta menyambungkan dengan tulang badan
  • Collagen dalam badan kita akan mengalami penyusutan apabila umur kita semakin meningkat kebiasaannya pada tahap 20-an dan ke atas
  • Pengambilan supplement collagen perlu diambil dari segi pengambilan makanan yang terdiri dari sumber collagen/supplemen tambahan(catalyst collagen)
KESAN-KESAN PENYUSUTAN KADAR COLLAGEN:
  • kulit mula hilang keanjalan semulajadi&tanda2 awal kedutan mula jelas kelihatan
  • menganggu bahagian badan lain terutamanya dalam penjanaan semula tisu2 lembut
  • kesukaran pengangkutan toksin dari sel ke sistem limfa
  • menghalang pergerakan nutrisi dan hidrasi

KELEBIHAN dan KESAN Pengambilan Catalyst Collagen?
  • Mengurangkan bilangan, kepadatan dan kejelasan kedutan
  • Memastikan keanjalan dan kesegaran kulit
  • Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
  • Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
  • Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
  • Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
  • Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
  • Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
  • Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
  • Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
  • Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga




CATALYST COLLAGEN - 15 sachets/per box
RM 59.90 - Semenanjung Malaysia + RM 7(postage)
RM 64.90 - Sabah & Sarawak + RM 10 (postage)




ini gambar latest yaya 21 MEI 2011. dah makan VCO dan COLLAGEN selama 2 bulan.inilah hasilnya .jerawat masih ada sikit-sikit. parut yang kecil2 terus pudar dan parut kekal tetaplah kekal. saya tetap akan teruskan makan VCO DAN COLLAGEN sehingga saya berpuas hati dengan kulit saya


2 JUNE 2011 -latest pic



JULY 2011


SEPT 2011, yehuuuuuu


KALAU BERMINAT LEH PM YAYA DI 

EMAIL- babygorjes@gmail.com

MOHON CREDIT TO MY BLOG KALAU NAK AMBIL SEBARANG MAKLUMAT YAA..
hehe tak marah pun kalau nak copy

23 comments:

  1. cik yaya...
    sehari makan 1 sachet ke?
    tq

    ReplyDelete
  2. kat mana stokis product nie ader jual lg eh?

    ReplyDelete
  3. klw mcm sy dok area shah ala...stokis nyer kt ane yer

    ReplyDelete
  4. mohon ambil mklumat...tq

    ReplyDelete
  5. sya berminat nk cuba memakainya ,tpi klu sya dok putra jaya macamana cara nk mendapatkannya.

    ReplyDelete
  6. Mohon ambil maklumat. tq

    ReplyDelete
  7. yaya Ir minta izin amek testimoni yaya ni.. Boleh eh . Tq yay :-)

    ReplyDelete
  8. mohon share info collagen ni ye yaya.. saya pun baru nak mencuba nyer..stok blom dapat lagi hehe :P

    ReplyDelete
  9. mohon share kebaikan collagen yer...

    ReplyDelete
  10. I copy ur testimony k...thank you

    ReplyDelete
  11. i share ur testimony k dear..thanks

    ReplyDelete
  12. kalau dua hari sekali x berkesan ea...sb mcm x mampu aje kalau nk mkn ari2

    ReplyDelete
  13. awak...mohon share ye maklumat...tq awak...

    ReplyDelete
  14. hye..kite nak minta izin share info kat atas...

    Kenapa anda perlukan collagen?
    Apakah kebaikan collagen?

    GOLONGAN yang sesuai menggunakan COLLAGEN CATALYST ini ialah
    - wanita yang ingin berkahwin (mesti berseri-seri muka atas pelamin)
    -anak-anak dara yang nak masuk umur 20 -an (boleh mengekalkan keanjalan kulit)
    -ibu mengandung (untuk sentiasa kekal berseri-seri)

    :))

    ReplyDelete
  15. cik yaya..nk copy info ye...

    ReplyDelete
  16. Nak tanya. Selamat x untuk ibu yg menyusu? Coz kdg2 produk2 ni ada hormon so x elok utk baby

    ReplyDelete
  17. untuk orang yang merancang tuk hamil boleh makan tak collagen nie? ada effect tak?

    ReplyDelete

komen anda begitu berharga~ ^__^