31 March 2011

CATALYST Collagen mmg sangat besh.


Assalamualaikum,

dah lamaaa tak update blog. hidup semakin busy. bisnes bertambah baik. alhamdulillah...amin...harini aku nak kongsi dengan korang semua kesan selepas aku makan collagen. besh sgt2.!! bangun-bangun tidur je kulit rasa lembap sangat-sangat. rasa . lepas makan collagen je malam tu badan rasa panas je. mungkin collagen tu bertindak. but besh la

tips untuk lebih berkesan kalau makan collagen ialah minum dengan jus buah-buahan, better sunquick. mmg sedap makan collagen ni. tak sabar nak tengok perubahan kulit aku selepas habis sekotak ni.  cara nak makan senang je. letak serbuk collagen atas lidah dan minum air suam /jus buah-buahan

ini sachet catalyst collagen.

comel kan budak-budak jepun pakai baju kurung. heheh siap pakai tudung lagi. 


kalau berminat  dengan collagen leh PM yaya kat FB okay. harga rm 59.90

5 comments:

komen anda begitu berharga~ ^__^